Öğretmenler 12-23 Ağustosta eğitime alınacak

Öğretmenler 12-23 Ağustosta eğitime alınacak
Ortaöğretime Uyum Programının 2014-2015 eğitim öğretim yılında kademeli olarak yaygınlaştırılması faaliyetleri kapsamında Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen illerdeki pilot okulların idareci ve öğretmenlerine yönelik 12-23 Ağustos 2014 tarihleri ara

Ortaöğretime Uyum Programının 2014-2015 eğitim öğretim yılında kademeli olarak yaygınlaştırılması faaliyetleri kapsamında Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen illerdeki pilot okulların idareci ve öğretmenlerine yönelik 12-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında gruplar halinde 3'er günlük eğitim verilecek.

Fakat Öğretmenlere resen yarıyıl ve yaz tatillerinde, cumartesi ve pazar günleri ile saat 18.00'den sonra başlayan Seminerler veya Eğitim-öğretim faaliyetlerinde görev verilmesine mevzuat hükümlerince imkan bulunmamaktadır.

Bu konuda ayrıntılı olarak hazırladığımız ve "Mesai saatinde olmayan seminerlere katılmayın" haberimizde yer verdiğimiz dosyamıza bakınız.

İşte pilot okulların idareci ve öğretmenlerine yönelik 12-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında gruplar halinde 3'er günlük eğitim verileceğine dair resmi yazı ve pilot okulların listesi.     

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.