2017 İl Dışı Atama ve Tayin Sonuçları MEBBİS Sorgula Öğren

2017 İl Dışı Atama ve Tayin Sonuçları MEBBİS Sorgula Öğren
Öğretmenler için il dışı yer değiştirme, atama ve tayin sonuçları açıklaması MEB tarafından yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca açıklanması öğretmenler tarafından dört gözle beklenen 2017 Yılı Öğretmenler için İller Arası Sonuçları....
Öğretmen iller arası zorunlu ve isteğe bağlı tayin başvuruları 16 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Öğretmenlerin il dışı atama başvuruları MEBBİS üzerinden yapılmasından sonra il dışı atama başvurusona ermesinden sonra sonuçlar 23 Haziran 2017 tarihinde açıklancak. İlişik kesme ve göreve başlama tarihi ise 28 Haziran 2017 olarak açıklanmaktdır. Başvurular, "http://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerindeki elektronik başvuru formu doldurularak yapılacak.
 

İL DIŞI ATAMA - İLLLER ARASI TAYİN BAŞVURU SONUCU - NEREDEN NASIL ÖĞRENİLECEK?

Yer değiştirme talebinde bulunacak öğretmenler MEBBİS üzerinden 23 haziran dan itibaren T.C kimlik no ve mebbis şifresi ile giriş yaparak il dışı yer değiştirme, atama ve tayin sonuçlarını öğrenebilecekler. 23 Haziran 2017 tarihinde il dışı atama sonuçları açıklanacak ve bakanlığın resmi web sitesinden öğrenilebilecek. Öğretmenlere ayrıca basılı materyal ile atandıkları okul ve ya kurum bilgisi tebliğ edilmeyecek. Ataması gerçekleşen öğretmenlerin yapması gereken iş ve işlemler, yolluk ücreti, ilişik kesme, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılması gereken işlemlerle ilgili tüm detaylar da çok yakında haber sitemiz tarafından sizlerle paylaşılacak. Başvurular, "http://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerindeki elektronik başvuru formu doldurularak yapılacak.
 
 
ÖĞRETMEN İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURULARI SONA ERDİ
Öğretmen İl Dışı Atama Başvuruları 16 Haziran tarihinde başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yıl içerisinde uyguladığı yer değiştirme başvurularının 2. olan Öğretmen il dışı yer değiştirme başvuruları ya da şehir dışı, iller arası zorunlu tayin başvurularının başlamasından sonra il dışı başvurusunda bulucak olan öğretmenler için süre başvuru süresi sona erdi. Geçtiğmiz günlerde gerçekleştirilen İl içi yer değiştirme atamalarından sonra başlayan İl dışı tayin başvuruları 21 Haziran çarşamba sona erdi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.