Okuduğunuz “En İyi Arkadaş” adlı metni kendi cümlelerinizle özetleyiniz

Okuduğunuz “En İyi Arkadaş” adlı metni kendi cümlelerinizle özetleyiniz
Okuduğunuz “En İyi Arkadaş” adlı metni kendi cümlelerinizle özetleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Okuduğunuz “En İyi Arkadaş” adlı metni kendi cümlelerinizle özetleyiniz

Ödev cevabı kısaca : "En İyi Arkadaş" adlı metin, bir kitaplık odasında geçen bir diyalogla başlar. Yaşlı bir adam olan dede, kitaplarla kurduğu dostluğu anlatırken, çocuklar da bu konuda meraklı sorular sorarlar. Dede, kitapların insan için en iyi arkadaşlar olduğunu, onlarla konuşmanın ve dünyayı gezmelerinin mümkün olduğunu belirtir. Ayrıca, kitapların insana bilgi ve görgü kazandırdığını, onlarla geçirilen zamanın asla boşa gitmediğini vurgular. Metin, kitap okumanın önemini vurgularken, insanların yaşamlarına nasıl zenginlik kattığını gösterir.

3
3
2
0
1
1
21
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.