Okullar Ne Zaman Kapanacak Yaz Tatili 2014 MEB

Okullar Ne Zaman Kapanacak Yaz Tatili 2014 MEB
Okullar tatil ediliyor.Yaz tatili ne zaman başlıyor? Sömestr tatili bitiyor yaz tatili planları başladı. Yaz tatili ne zaman 2014...

Okullar tatil ediliyor.Yaz tatili ne zaman başlıyor? Sömestr tatili bitiyor yaz tatili planları başladı. Yaz tatili ne zaman 2014 MEB resmi tatilleri belli oldu. Öğrencileri de karne heyecanı aldı. Peki bu karne günü ne zaman ve ikinci dönem ne zaman bitiyor?

2014 Yaz tatilinin konusu merak konusu oldu son zamanlarda. Öğrencilerin merakını gidermek için bu haberimizde sömestr tatilinin ne zaman olduğunu ve ne zaman bittiğini belirtmek istedi.

Okullar ne zaman kapanacak 2014

Kuzey Yarım Kürenin iklimsel özelliği itibari ile şubat aylarında havaların aşırı soğuk olması nedeniyle bu ay öğrenciler için tatil olarak geçmektedir.

Peki sömestr ne demek? Akademik yılın birinci döneminin ardından öğrencilere verilen ara tatil demektir. Şubat ayına denk geldiği için Şubat tatili, öğrenciler arasında ise genel olarak 15 tatil olarak adlandırılır. Bu tatil öğretmenler, öğrenciler ve idarecilere bahar yarıyılına hazırlanmak için bir fırsattır.

3 Aylık Yaz Tatili Ne Zaman Ayrıntıları

Bir dönemin daha sonuna yaklaşan öğrencilerimiz için Milli Eğitim Bakanlığı tatil tarihlerini açıklığa kavuşturdu. Bu açıklamaya göre 2013-2014  eğitim öğretim yılının ara tatili 24 Ocak 2014 tarihinde başladı. Sömestr tatili 9 Şubat 2014 de sona erdi.

Yaz tatili ise 13 Haziran 2014 Cuma günü başlayacak.

Bütün öğrencilere önce hayırlı tatiller diliyoruz. İkinci dönemin ise başarılarla geçmesini temenni ederiz.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.