Okuma alışkanlığınızı kimlere veya nelere borçlusunuz

Okuma alışkanlığınızı kimlere veya nelere borçlusunuz
Okuma alışkanlığınızı kimlere veya nelere borçlusunuz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Okuma alışkanlığınızı kimlere veya nelere borçlusunuz

Ödev cevabı kısaca : Okuma alışkanlığımı, çocukluğumdan beri kitaplara erişimim ve ailemin okumaya verdiği önem sayesinde kazandım. Ailem, evde her zaman kitap bulundururdu ve beni düzenli olarak kütüphaneye götürürdü. Okul yıllarımda da öğretmenlerimin ve çevremdeki arkadaşlarımın kitap önerileriyle okuma alışkanlığımı pekiştirdim. Ayrıca, kitapların beni farklı dünyalara götürmesi, hayal gücümü geliştirmesi ve bilgi birikimimi artırması da okuma alışkanlığımı sürdürmemde etkili oldu.

Okuma alışkanlığımı öncelikle anneme borçluyum. Annemle günde bir saat okuma yaparak, öğretmenimin önerdiği kitaplarla ilerleyerek bu alışkanlığı kazandım. Ayrıca ilkokul öğretmenime de minnettarım; o da bu alışkanlığımın oluşmasında büyük rol oynadı. Kitap okumak, hayal gücümü geliştirir, diksiyon ve kelime dağarcığımı zenginleştirir ve bilgi haznemi artırır.

2
0
2
0
1
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.