Ölümden başka her derde deva

Ölümden başka her derde deva
Çörek otu modern tıbbın oldukça ilgisini çeken az sayıda bitkiden biridir. Hastalıklara etkisi üzerine yüzlerce deney yapılmıştır ve onlarcası da halen devam etmektedir.

Bu kadar araştırma ve deney hep olumlu sonuçlanmış ve her defasında asırlar öncesinden buyrulan ve kıymeti yeni yeni anlaşılan “Ölümden başkasına şifadır” hadisi şerifine ulaşılmıştır. Ancak ilginçtir ki yine bu yüzlerce çalışmaya rağmen çörek otunun etki mekanizması hala tam olarak çözülememiştir.

Çörek Otunun Kullanım Şekilleri:

Astıma İyi gelir: Günde üç defa yaptığınız Türk kahvesine 2 damla çörek otu yağı koymanız gerekmektedir.
Romatizmaya iyi gelir: Bir tatlı kaşığı çörek otunu havanda iyice ezin ve toz halindeki çörek otunu kahvenize ya da çayınıza karıştırıp için.
Şeker Hastalığı: Özellikle Hindistan ülkesinde, Şeker hastalığı tedavisinde kullanılmaktadır. Hardal tohumu ve çörek otunu mikserden geçirip toz haline getirin ve yaklaşık 3 ay boyunca bu karışımı sabahları aç karnına tüketin.
İshal rahatsızlığı olanlar: 1 kâse yoğurt içeresine bir fincan kadar taze çörek otu koyup, günde 2 defa tüketin.
Öksürük: Özellikle Afrika’nın Kuzeylerinde Kuru öksürüğü olanlar için, kahve ile çörek otu karıştırılıp, zeytinyağı ile karışım yapılır. Ve bu karışım günde sabah ve akşam olmak üzere göğüs bölgenize sürülür.
Burun Tıkanıklığı: Çörek otundan elde edilen yağ, burun deliklerine üç ya da dört damla damlatılması sonucunda, burnunuzun açıldığını göreceksiniz.
Baş Ağrısı: Alın ve ense kısmı çörek otu yağı ile ovulması sonucunda, baş ağrısı ortadan kalkacaktır.
Cilt Kırışıklıkları: Zeytinyağı ve Çörek otu yağı karıştırılarak cilde sürülür.
Yüksek Tansiyon: Sarımsak ile birlikte tüketildiği zaman, Tansiyonunuzu dengeleyecektir.
Uykusuzluk: Bal ile çörek otunu karıştırıp, tüketmeniz halinde kısa süre içerisinde uykunuz düzene girecektir.
Diş Ağrısı: Sirke ile çörek otu tohumlarını pişirdikten sonra soğuyan bu çayı içmeniz gerekmektedir.
Her türlü mide ağrısı: Çörek otu tohumlarını kavurun. Kavrulmuş olan tohumları sabah ve akşam olmak üzere bir çay kaşığı kadar yemeniz gerekmektedir.
Sinir Hastalıkları: Depresyon ve ya anksiyete gibi rahatsızlıkları önlemek amacıyla her gün çiğ olarak tüketilmesi gerekmektedir.
Erkeklerde Görünen iktidarsızlık: her gün düzenli olarak 200 gr çörek otunu sabahları aç karnına tüketmeniz gerekmektedir.
Kas Ağrıları: Çörek otu yağı, ağrıyan yerlere sürülmesi gerekmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum