Optimus Prime hangisine dönüşebilmektedir

Optimus Prime hangisine dönüşebilmektedir
Transformers filminin en ün ünlü karakteri olan Optimus Prime hangisine dönüşebilmektedir sorusunun cevabını vereceğiz.

Kim Milyoner Olmak İster 25 Mayıs Perşembe 676. Bölüm Yarışma Sorusu;

Yarışmacı Mehmet Hanefi KILINÇ Bursa'dan katılıyor Ekonometri Doktoro eğitimi yapıyor.

Soru : Optimus Prime hangisine dönüşebilmektedir, Transformers filminin en ün ünlü karekteri olan Optimus Prime hangisine dönüşebilmektedir 

A- Tır

B- Uçak

C- Gemi

D- Otobüs

Doğru Cevap: Tır

Optimus Prime (eskiden Orion Pax ) Transformers franchise'ın kurgusal bir karakteridir. Optimus Prime, güçlü ahlaki karakteri , mükemmel liderliği ve sağlıklı karar verme becerisine sahip olarak sürekli olarak tasvir edilmiştir ve parlak ordu taktikleri, güçlü dövüş sanatları ve gelişmiş yabancı silahlara sahiptir. Optimus Prime, insanlarla barışçıl ve karşılıklı yarar sağlayan birlikte yaşama, yaşamın korunması ve tüm duyarlı türlerin özgürlüğüne odaklanan güçlü bir onur ve adalet duygusuna sahiptir. 
 
Şu anki Liderlik Matrisi taşıyan Optimus Prime, Cybertron gezegeninden sentetik bir istihbarat türünden bir grup olan Autobots'un fiilen lideridir . Autobotlar, Decepticons adlı robotları dönüştüren rakip bir fraksiyona karşı sürekli bir iç savaş yürütüyorlar . Transformers dizisinin ortak yazarı Bob Budiansky'ye göre, adından Dennis O'Neil sorumluydu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.