ÖSYM 2014 YGS LYS Ek Yerleştirme Sonuçları Bugün mü Açıklanacak?

ÖSYM 2014 YGS LYS Ek Yerleştirme Sonuçları Bugün mü Açıklanacak?
2014 ygs lys ek yerleştirme sonuçları konusunda sizlere bilgi vereceğiz.

LYS sona erdikten sonra adaylar ek yerleştirme başvurularının da sonuna geldiler. Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda oldukça meraklı. Medyada LYS ek yerleştirmelerinin bugün açıklanacağı hususunda bir çok haberler yayılmaktadır.

Adaylar 25 Eylül’de ek yerleştirme başvurularını tamamladılar. Şimdi ise tüm adaylar 2014 YGS LYS ek yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

Adaylar LYS sonrasında 17 Temmuz’da son tercih işlemlerinin yaptılar ve adayların tercih işlemlerinin sonuçları 23 Temmuz’da yani bir hafta sonra adaylara bildirilmişti.

Üniversiteye girmek isteyen adaylar 18-25 Eylül tarihleri arasında ek yerleştirme tercihlerini yaptılar. Şimdi ise merakla sonuçları bekliyorlar. Öğrenciler, ÖSYM’nin resmi sitesinde yer alan kılavuzda üniversitelerin taban puanları ve kontenjanlarını dikkate alarak ek tercih işlemlerini tamamladılar.

ÖSYM, ek tercih yapacak adaylar için 224 bin ek kontenjan verdi. Adaylar bu kontenjanların şartlarına göre tercihlerini yaptılar. Sonuçlar, ÖSYM’nin resmi internet sitesinde yayımlanacak ve adaylar www.osym.gov.tr adresinden sonuçları öğrenebilecekler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.