ÖSYM LYS Tercih Sonuçları Sorgula - LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklancak?

ÖSYM LYS Tercih Sonuçları Sorgula - LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklancak?
2014 LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? LYS Tercih Sonuçları Sorgulama (ÖSYS LYS Tercihleri) LYS Tercih Sonuçları Öğrenme. (TC Kimlik No İle Sorgulama)

2014 LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? LYS Tercih Sonuçları Sorgulama (ÖSYS LYS Tercihleri) LYS Tercih Sonuçları Öğrenme. (TC Kimlik No İle Sorgulama) ÖSYM 2014 LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYS ÖSYM 2014 LYS sonuçları öğren. LYS sonuçları öğren. LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ?

ÖSYM LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? 2014 LYS Tercih Sonuçları Sorgulama. LYS Tercih Sonuçları Sorgulama (ÖSYS LYS Tercihleri) LYS Tercih Sonuçları Öğrenme. (TC Kimlik No İle Sorgulama) ÖSYM 2014 LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYS ÖSYM 2014 LYS sonuçları öğren. LYS sonuçları öğren. LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ?

LYS TERCİH SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen LYS sonuçlarına göre LYS Tercih ve yerleştirme işlemleri 7-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Peki LYS 2014 Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ? ÖSYM tarafından yapılan henüz bir açıklama yok fakat ÖSYM LYS sonuçları bidiğiniz gibi ramazan ayının başında açıklandı. İddiaya göre LYS 2014 Tercih sonuçları Ramazan Bayramı'nın 1. günü açıklanacak ve Üniversite adayları LYS Tercih sonuçları nı öğrenebilecekler.

ÖSYM tarafından açıklanacak olan LYS Tercih sonuçları osym.gov.tr ile eş zamanlı olarak sontv adresinde açıklanacaktır.(ÖSYM LYS 2014 Tercih Kılavuzu) LYS Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ?.ÖSYM LYS Tercih işlemleri yapılmaya başlandı. LYS tercih kılavuzu 2014 indir. LYS Tercih robotu, LYS tercih tarhileri, LYS tercih açıklaması, LYS tercih alanları ve LYS tercih edilecekler bölümler burada.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen LYS Tercih hakkında merak ettiğiniz her şey sontvde adresinde sizlerle. ÖSYM LYS Tercih işlemleri 7-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre LYS tercih işlemleri uzatılmayacak. 10 gün sürecek olan LYS Tercih işlemleri hakkında genel bilgiler, ÖSYM LYS Tercih açıklaması ve LYS tercihleri hakkında merak ettikleriniz buradadır.

Lys tercih robotu, Lys tercih tarihleri, Lys tercih açıklaması, Lys tercih alanları, Lys tercih Lys tercih edilecekler bölümler, Lys tercih kılavuzu, Lys tercih kılavuzu 2014 için lütfen belirtilen linklere tıklayınız.

Lys tercih en son gün ne zaman sorusunun cevabı ÖSYM tarafından açıklandı, Lys tercih süresi 7-17 Temmuz arasında yani 10 gündür. Lys tercih etme işlemleri osym.gov.tr adresinden yapabilirsiniz. Bunun için Lys tercih etmek linkini tıklayınız ve Lys tercih şifresi ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Lys tercih robotu Lys tercih Fem tarafından rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Lys tercih rehberi 2014 dersaneler tarafından ve Lys tercih kılavuzu tarafından edinebilirsiniz. Lys tercih tarihleri 2014 belli olmuştur. Lys tercih yapma, Lys tercih yerleri ve Lys tercih yapılmak için baraj puanı ösym nin resmi sitesinde belli olmuştur.

Lys tercih okul kodları LYS tercih kılavuzunda vardır.Lys tercih puanları , Lys tercih programları, Lys tercih program kodları, Lys tercih ücreti , Lys tercih üniversite kodları, Lys tercih süresi için sontv adresinden öğrebilirsiniz. Lys tercih dönemi 2014 7 Temmuz 2014 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Lys tercih dönemi 17 Temmuz tarihinde sona erecektir. Daha sonra tercih yapan Üniversite adayları merakla ÖSYM tarafından yapılacak olan LYS Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını bekleyeceklerdir. Lys tercih hakkında genel bilgiler için sontv yi u takip ediniz.

Lys tercih girişi osym.gov.tr adresidir. Lys tercih günleri 7-17 Temmuz 2014 olarak belirlenmiştir. Lys tercih hakkı kaç tane, Lys tercih hakkında bilgi buradadır. Lys tercih listesi 2014, Lys tercih şartları için belirtilmiş maddeler Lys tercih kılavuzu 2014 linkini tıklayınız. Lys tercih şifresi ösym aday şifresi ile aynıdır. Lys tercih işlemleri nasıl yapılır? , Lys tercih çıktısı al, Lys tercih ösym , Lys tercih motoru, Lys tercih modülü ve Lys tercih ne zaman 2014 sorularına cevaplar için tıklayınız. İşte Lys tercih ÖSYM tarafından yayınlanan açıklama ve Lys tercih hakkında bilgi;

DUYURU

(1 Temmuz 2014)

2014-ÖSYS Tercih İşlemleri

2014-ÖSYS tercih işlemleri, 7 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak ve 17 Temmuz 2014 tarihinde sona erecektir.

2014-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet yayımlanmıştır. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacaktır.

Adaylar tercihlerini 7-17 Temmuz 2014 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacaktır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacaktır. Tercih işlemleri, 17 Temmuz 2014 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Tercih süresi uzatılmayacaktır. Tercih yapacak adayların, Kılavuzu dikkatle incelemeleri, tercihlerini bu kılavuz bilgilerine göre yapmaları gerekmektedir. Kontenjanların bulunduğu Tabloların son sütunlarında yer alan 2013-ÖSYS sonuçlarına ait bilgilerin, bir programın ne ölçüde tercih edildiğini göstermekle birlikte 2013-ÖSYS sonucu ortaya çıkan değerler olduğu unutmamalıdır.

2014-ÖSYS adaylarına ve kamuoyuna duyurulur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.