ÖSYM şifre değiştirme nasıl yapılır

ÖSYM şifre değiştirme nasıl yapılır
ÖSYM şifre değiştirme nasıl yapılır, Ösym Şifre Değiştirme, ÖSYM Şifremi Unuttum, ÖSYM Şifresi, ÖSYM Şifre Alma, ÖSYM Şifre Öğrenme, ÖSYM Şifre Edinme, ÖSYM Şifresi Alma, ÖSYM Şifre Güncelleme, ÖSYM Şifre Değişikliği nasıl yapılır?

ÖSYM'nin artık kişisel bilgileri korumak amacı ile şifreli otomasyon sistemine geçmesi, adayların bu konuda pek çok sıkıntı yaşamalarına sebep oluıyor. Öss başvurusu yapılırken verilen şifre akılda kalıcı olmadığından dolayı, eğer şifrenizi kaybederseniz tekrar şifre almak için epey bi uğraşmanız gerekiyor. Bunun için öncelikle ösym şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır onu açıklayalım. Eğer adaylar verilen şifreyi aşağıdaki adımları takip ederek sürekli kullandıkları bir şifre ile değiştirirlerse, not alınan kağıt kaybolsa bile şifrenizi unutmazsınız.Gelelim ösym şifresi nasıl değişir konusuna;

İlk olarak OSYM başvuru bürolarından aldığınız geçici şifreyle http://ais.osym.gov.tr sitesine girerek bilgileri sağdaki TC kimlik No ve şifre kısmına yazıyorsunuzki direk sol tarafta şifre yenileme ekranı geliyor burdan rahatlıkla şifrenizi kalıcı olarak değiştirebilir ve başvuru için OSYM bürolarına gitmek zorunda kalmazsınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.