Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Sonuçları (57.Dönem 29 Mart 2015)

Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Sonuçları (57.Dönem 29 Mart 2015)
Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Sonuçları (57.Dönem 29 Mart 2015) ÖGG Özel Güvenlik Sınav Soruları 57. Dönem (ÖGG) Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Cevapları için heyacanlı bekleyiş başladı.

Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Özel güvenlik görevlisi sınavı için adaylar bugün ter döktü. Özel güvenlik görevlisi sınavına giren adaylara 100 soru soruldu. Adayların özel güvenlik görevlisi sınavından başarılı olması için soruların yüzde 60 'ını cevaplaması gerekiyor.

 57. ÖGG Özel Güvenlik sınav soruları ve cevapları ,Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından açıklandığı an her zaman oldugu gibi Özel Güvenlik Soruları Ve Cevapları için aşağıda ki linkimiz aktif olacaktır. 

Özel güvenlik soruları ve cevapları linkinde soru ve cevaplara ulaşarak ÖGG sınavınız hakkında değerlendirme yapabilceksiniz.

57. Dönem Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Cevapları İçin Tıklayınız

57. ÖGG - Özel Güvenlik Sınav Cevapları 29 Mart 2015 için tıklayınız

57. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL                    57.TEMEL A KİTAPÇIĞI.doc

       EĞİTİM SINAV SORULARI                57 TEMEL B KİTAPÇIĞI .doc                                               

33. ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME            33.YENİLEME A KİTAPÇIĞI.doc

      EĞİTİMİ SINAV SORULARI             33.YENİLEME B KİTAPÇIĞI .doc

  Özel Günevenlik Dairesi Başkanşlı tarafından Özel Güvenlik Sınav Soruları Ve Cevaplarının Hafta içinde açıklanması bekliyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum