Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi 53. Sınav Talimatı

Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi 53. Sınav Talimatı
31 Ağustos Pazar Günü Yapılacak olan Özel Güvenlik 53 Temel ve Yenileme Sınav Talimatı Sınav İşlemleri Sınav Takvimi Kısmında Yayınlanmıştır. Tıklayınız.

ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAVI 53. SINAV TALİMATI

SINAV TAKVİMİ

01 Ağustos 2014           : Belirtilen tarih dâhil olmak üzere eğitimini tamamlamış olan kursiyerlerin, 53’üncü Temel Eğitim sınavına girme hakları vardır. Bu tarihten sonra eğitimini tamamlayan kursiyerler bir sonraki sınava girebileceklerdir.

01 - 06 Ağustos 2014   : Özel güvenlik temel eğitimini tamamlamış kursiyerlerin eğitim bilgileri ile sınava girecek olan kursiyerlerin dijital ve onaylı listelerinin çıktı olarak eğitim kurumlarınca, mesai bitimine kadar İl Emniyet Müdürlüklerine teslimi için son tarihtir. Dijital olarak teslim edilen dosya ile onaylı yazılı liste aynı verileri içermelidir.

04 – 09 Ağustos 2014   : İl Emniyet Müdürlüklerinin sınava girecek olan adayların listelerini, eğitim kayıtları ile karşılaştırarak kontrol ettikten sonra, sınava giriş ücretlerinin verilen hesap numarasına yatırılması/yatırtılması amacıyla eğitim kurumlarına gönderecekleri son tarihtir.  (İl Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri sınava katılacak adayların sınav ücretlerinin kişiler adına, ayrı ayrı yatırılması/yatırtılması hususunu eğitim kurumlarına tebliğ edeceklerdir.)

04 – 11 Ağustos 2014   : Eğitim kurumlarınca sınav giriş ücretlerinin bankaya yatırılması/yatırtılması ve sınav ücreti yatırılan adayların sınav kayıtlarının yapılabilmesi için listelerin İl Emniyet Müdürlüklerine bildirileceği son tarihtir.

12 – 14 Ağustos 2014   : Eğitim ve sınav listelerinin İl Emniyet Müdürlükleri personelince mesai saati bitimine kadar özel güvenlik hizmetleri projesine kaydedilmesi için son tarihtir. Projeye kaydedilen veri ile listelerin bire bir aynı olması gerekmektedir. Barkod sistemine geçildiği için bu tarihten sonra eğitim ve sınav kaydı yapılması mümkün olmayacaktır.

15 - 18 Ağustos 2014   : Sınava girecek kursiyerlerin yerleştirmeleri yapılacaktır.

19 - 24 Ağustos 2014   : Optik cevap formlarına barkod basımı yapılacaktır.

25 - 31 Ağustos 2014   : Sınav sorularının baskı işlemleri EGM Basımevinde yapılacaktır.

28 Ağustos 2014           : İl Emniyet Müdürlüklerimizin uzaklıklarına bağlı olarak kuryeler soru dağıtımına başlayacaktır.

31 Ağustos 2014: Pazar günü saat 10.00 Sınav tarih ve saatidir.

01 - 10 Eylül 2014        : Uygulamalı Atış Sınavı’nın yaptırılacağı ve atış sonuçlarının, İl Emniyet Müdürlükleri personelince özel güvenlik hizmetleri projesine kaydedilmesi için son tarihtir.

12 Eylül 2014               : Sınav Sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

15 - 17 Eylül 2014        : Sınav sonucuna itiraz etme süresi ve özel güvenlik hizmetleri projesine itirazların girileceği tarihtir.          

18 - 22Eylül 2014         : Sınav sonuçlarına itirazların değerlendirileceği ve sonuçların açıklanacağı tarihtir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.