Pazar Market Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Pazar Market Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Bu yazımızda sizlere Pazar Market Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası hakkında bilgiler vereceğiz.

Yerel süpermarket zincirleri telefon rehberinden – Pazar marketleri müşteri hizmetleri telefonu, çağrı merkezi numarası ve şikayet, görüş, istek ve önerilerinizi iletebileceğiniz diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

 

PAZAR MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Malatya’da birçok ilçe ve semtte şube açarak hizmet veren yerel market zinciri olan Pazar market şubeleri müşteri hizmetleri telefonu 0 422 212 71 71′dir. Bu çağrı merkezi numarası ile, Karlıdağ şubelerinin tamamı için yorumlarınızı, şikayetlerinizi, isteklerinizi, dileklerinizi ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Pazar Market’in 444 ile başlayan 444′lü müşteri hizmetleri telefonu bulunmamaktadır. Bu telefon numarası aşağıdaki şubeler için geçerlidir:
Kernek Şubesi – Nasuhi Şubesi – Dabakhane Mahallesi Şubesi – Zaviye Mahallesi Şubesi – Fırat Mahallesi Şubesi – Yeşiltepe Şubesi – Emeksiz Alt Kavşağı Şubesi – Saray Mah. Şubesi -  Şeyhbayram Mah. Şubesi – Fahri Kayahan Şubesi – Çukurdere Şubesi – Aslanbey Mah. Şubesi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.