Pedagojik formasyon sonuçları açıklandı

Pedagojik formasyon sonuçları açıklandı
2014 Pedagojik formasyon sonuçları açıklandı. 19 Haziran 2014 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

2014 yılında üniversiteler bünyesinde açılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına katılacak adayların yerleştirme işlemi tamamlanmıştır.

Sonuçlar, 19 Haziran 2014 günü saat 16.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Programlara yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, adayların yerleştirildikleri programların bağlı olduğu üniversite rektörlüklerine ÖSYM tarafından elektronik ortamda gönderilecektir.

Kayıtlar, Üniversiteler tarafından 23-27 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.