Piramit SEO tekniği nedir nasıl yapılır

Piramit SEO tekniği nedir nasıl yapılır
Piramit SEO son güncellemeden sonra kullanılması gereken en önemli SEO tekniklerinden biri diyebilirm.

Kısaca hemen Piramit SOE'dan bahsedelim. Bir piramit şekli düşünün en üste ana konunun olduğunu düşünün. Örnek verecek olursak; Piramit SOE'da SEO nedir ana konumuz, yani pramitin en tepesinde olan bölüm. Alt bölümlerinde ise SEO nasıl yapılır, SEO teknikleri, İç SEO nedir, dış SEO nedir, Resim optimizasyonu nasıl yapılır, Sayfa hızı optimizasyonları nasıl yapılır, Arama motoru optimizasyonu nasıl yapılır. Şimdi tersten gelim mantığı ile konularımızı yazmaya başlayacağız.  

Piramit SEO ve Tekniği Nedir Nasıl Yapılır

Piramit SEO'da tamamen ters mantık işliyor. İlk olarak Arama motoru optimizasyonu nasıl yapılır diye bir konu yazıyoruz. Ardından sayfa hız optimizasyonu nasıl diye bir konu yazıyoruz. Daha sonra Resim optimizasyonları nasıl yapılır diye bir konu yazıyoruz, daha sonra iç SEO, dış SEO nedir diye bir konu yazıyoruz ve son olarak SEO nedir ve SEO nasıl yapılır, SEO Teknikleri nelerdir diye bir konu açıp konular bittikten sonra. 

Şimdi sıra geldi ana konumuzu yazmaya, İlk başta ana konu yani SEO nedir yazılmıyor siz bunu kendi anahtar kelimeniz için düşünün. Nedenine gelecek olursak Piramit SEO tersten gelen mantığının uygulanmasının sebebi şudur,  SEO Nedir diye bir konu yazdığınızda kullanıcılara SEO Nedir’i açıklamaya başladınız örneğin %99‘u Uptime Süreli SEO Hostinge sahip olmanız gerekir ibaresini kullandınız. Kullanıcı burada sitenizden çıkıp Uptime Süreli SEO Hosting diye arama yapabilir. Daha önceden yazılmış bir SEO Hosting diye konunuz yoksa yönlendirme yapamazsınız ve kullanıcıyı tatmin eden bir içerik sunmamış olursunuz. Bunun için Piramit SOE'da ana konunun en son yazılmış olması gerekir. 

Bu yazı Soesefi.com Youtube videosundan kısaca özetlenmiştir. Piramit SEO ile ilgili daha fazla bilgi için videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz. Tıklayınız

Not: Bu yazı test amacı ile eklenmiştir, test sonuca göre değerlendirme yapılacaktır. 

Piramit SEO İpuçları

Piramit SEO İpuçları

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum