PTT Kargo kaç günde gelir

PTT Kargo kaç günde gelir
PTT kargo kaç günde gelir ve kaç günde kargo teslim eder sorusunu neredeyse her gün birçok platformda görmekteyiz.

PTT Kargo kaç günde gelir

PTT kargo yurtiçinde yaklaşık olarak 1-4 gün arasında teslimatları yapmaktadır. Ama nadiren de olsa erken geldiği ya da daha geç geldiği olabilmektedir. Özellikle geç geldiği konusunda forumlarda bolca şikayete rastlamaktayız. 1-4 gün il ilçe merkezleri için geçerlidir. Eğer bir ilçeye bağlı bir köyde yaşıyorsanız ve dağıtım süresi haftada 1 gün ise kargonuz yaklaşık 7 günde gelecektir. Yani bucak, köy ya da belde de ikamet ediyorsanız kargo teslim süreleri istisnai bir durum olarak farklı sürelerde gelebilir. Bu durumlarda PTT gönderinizi (APS-Taahhütlü Gönderiler) gönderirken teslim süreleri hakkında bilgi alarak gönderiniz.

Yurtdışından aldığınız ürünlerde ise yaklaşık 15 gün içinde kargolarınız teslim edilmektedir.

e-Pttavm siparişim kaç günde teslim edilir

Siparişiniz 3-7 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilir.

Kargo teslim sürelerini öğrenmek için tıklayınız

Pasaport çıktıktan sonra kaç günde gelir

Pasaportlar, verilen adrese PTT aracılığı ile ulaştırılmaktadır. Yani tahmini bir kargo ulaşım süresini baz alabiliriz. Pasaportlar başvuru süresini tamamlayıp çıktıktan sonra şehir merkezlerine 3 iş günü içerisinde ulaşmaktadır. Ancak kişinin yaşadığı bölge ilçe merkezi ise 4 iş gününde ulaşım sağlanır. Köylere ise daha uzun sürede ulaşım sağlanır. Bu süre 7 iş gününü bulmaktadır. Tabi ki yaşanan yoğunluk durumuna göre değişebilir.

1467
3840
1088
896
481
763
9341
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
6 Yorum