Puhu TV nedir

Puhu TV nedir
Zaman ilerledikçe televizyon kanalları internet üzerine aktarılmaya devam ediliyor. Artık günümüzde internet dizileri de yayınlanmaya başlıyor. Puhu tv, Tvyo yerine gelen bir online içerik servisidir. Puhu tv içerikleri, dizi filmler, filmler, belgeseller

Puhu TV nasıl izlenir?

Yeni nesil dijital kanallardan olan Puhu Tv'yi izleyebilmek için herhangi bir üyelik şartı bulunmamaktadır. puhutv adresi üzerinden erişim sağlayabileceğiniz bu kanala, cep telefonlarınızdan, android cihazlarınızdan ve bilgisayarlarınızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üye olmak isteyen izleyiciler ise herhangi bir bedel ödemeden, kanalda yayınlanan tüm yapımları ücretsiz olarak izleme imkanına sahip olabilirler.

Netflix’in ülkemizdeki rakipleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Doğan Grubu tarafından hazırlanan Blu TV’ye karşı Doğuş Grubu’ndan yeni bir proje tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Puhu TV ile yayında olacak olan internet kanalında eski ve yeni diziler yer alacak. Ayrıca programlar ve canlı yayınlarda HD kalitesi ile izleyici karşısında olacak.

Premium üyelik ve normal üyelik şimdilik ücretsiz şekilde kullanıcılara açılmıştır.

Şuan siteye puhutv.com adresinden ulaşabilirsiniz.

PUHU TV ÜYE NASIL OLUNUR, FAYDALARI NEDİR ?

Puh TV ye internet üzerinden ve uygulamalar üzerinden mail adresinizle yada Facebook hesabınızı kullanarak hızlı şekilde üye olabilirsiniz. Üye olmanın size bir çok avantajı olacaktır.Bunlardan kısaca bahsedecek olursak;
 
Puhu TV üyelerin alışkanlıklarını analiz eder ve üyelerine özel içerikler önerir,
Üye olarak kendinize özel oynatma listeleri oluşturabilirsiniz,
Üyelik ile yaptığınız izlemeleri yarıda kestiğinizde tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz,
Üyelerin ilgilendikleri diziler ve filmlerle ilgili onlara bildirimler gönderir.
Puhu TV ye üye olmadan da içeriklerin hepsini izlemeniz mümkündür.

PUHU TV ÜCRETLİ MİDİR ?

Puhu TV’nin kullanıcılarına sunduğu tüm diziler ve filmler tamamen ücretsizdir. Üye olarak yada üye olmadan kolaylıkla tüm içeriklere erişip izleyebilirsiniz.
 
PUHU TV İLETİŞİM: 0212 335 00 00 – iletisim@puhutv.com

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.