QNB Finansbank iş ilanları

QNB Finansbank iş ilanları
QNB Finansbank , mevduat, kredi, kredi kartı gibi bankacılık ürünleri ve şube, ATM, internet şubesi gibi hizmet kanallarıyla, anında başvuru imkanı veren, kolay bankacılık anlayışını benimsemiş bir bankadır.

QNB Finansbank İnsan Kaynakları 

Genç, dinamik ve nitelikli çalışanlarıyla her geçen gün hızla büyüyen, sunduğu ürün ve hizmetlerini hedeflediği mükemmel çizgiye taşıyan, ulusal ve uluslararası alanda başarılarını kanıtlayan Finansbank, çalışanlarına verdiği değer ile de fark yaratıyor.

İnsan Kaynakları sayfalarında bizi biz yapan değerleri tanıyacak, istihdam süreci ve kariyer politikalarımızla ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt bulacaksınız.

İşe Alım ve Kariyer Yönetimi

  • İşe alım politikamızın temelini, ihtiyaç analizlerimiz doğrultusunda insan gücünü etkin şekilde planlayarak banka değerleri ve kültürüne en uygun ve doğru kişilerin doğru pozisyonlara yerleştirilmesi oluşturur.
  • En doğru yerleştirmenin yapılabilmesi için pozisyonlar bazında belirlenmiş kriterler ve metodlar kullanılır.
  • İşe alım faaliyetleri yıllık plan dahilinde gerçekleştirilmekte olup, süreç adımları standart ve şeffaf bir şekilde yapılandırılmıştır.
  • Bankamızda başarılı olan her çalışan, başarısını devam ettirdiği sürece en üst kademeye kadar yükselme şansına sahiptir.
  • Kendi yöneticilerini yetiştirmeyi hedeflemiş bir kurum olarak, banka içinde yatay ve dikey kariyer olanaklarını Kariyer Bültenleri aracılığı ile çalışanlarımızla paylaşırız.
  • QNB Finansbank'a Genel İş Başvurusu için tıklayınız.
  • Güncel iş ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.