Resimlerin kenarlık, efekt, konum ve boyut gibi özelliklerinin ayarlanmasını sağlayan komutlar hangi sekmede yer almaktadır

Resimlerin kenarlık, efekt, konum ve boyut gibi özelliklerinin ayarlanmasını sağlayan komutlar hangi sekmede yer almaktadır
Resimlerin kenarlık, efekt, konum ve boyut gibi özelliklerinin ayarlanmasını sağlayan komutlar hangi sekmede yer almaktadır konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Resimlerin kenarlık, efekt, konum ve boyut gibi özelliklerinin ayarlanmasını sağlayan komutlar hangi sekmede yer almaktadır?
a) Resim Stilleri
b) Resim Araçları
c) Boyut
d) Yerleştir
e) Ayarla

Cevap : b) Resim araçları
PowerPoint, eklenen resimler üzerinde; renk, konum, hizalama, kırpma, boyut gibi birçok özelliğin değiştirilmesine izin verir. Resimleri düzenlemek için Resim Araçları bağlamsal sekmesi kullanılır. Sunuda bulunan herhangi bir resmin seçilmesiyle bu sekme görüntülenir. Resim Araçları bağlamsal sekmesinin alt sekmesi olan Biçim sekmesinde bulunan komutlar işlevlerine göre gruplandırılmıştır. Bu gruplardan yapılabilecek ayarlamalar aşağıda kısaca anlatılmıştır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.