Rüyada abdest bozmak ne anlama gelir

Rüyada abdest bozmak ne anlama gelir
Rüyada abdest bozmak beladan, sıkıntıdan, kederden kurtulmaya delalet eder. Bir kimse, rüyasında küçük abdest bozduğunu görse, bu rüya onun sıkıntılardan üzüntü ve kederlerden kurtulacağına işaretle tabir olunur.
Rüyada küçük abdest yaptığını görmek, üzüntülerin gideceğine alamettir. Zengin ise malının zekatını verir. Bir kimse rüyada kendisinden kuru bir şey çıkmakla abdestinin bozulduğunu görse, sıhhat ve afiyeti için malını harcayacağına delalet eder. Kişinin rüyada abdest yaptığı yeri bilmemesi, malını boş yere harcamakla tabir olunur. Yine bir yere abdest edip üzerini toprakla örttüğünü görmek, bir malı bir yere gizlemeye delalet eder.

KÜÇÜK ABDEST BOZMAK

Bir kimse, rüyasında küçük abdest bozduğunu görse, bu rüya onun sıkıntılardan üzüntü ve kederlerden kurtulacağına işaretle tabir olunur. Rüyada küçük abdest bozmak, yoksul için zenginliğe; esir için azad olmaya; yolcu için memleketine dönmeye işaret eder. Rüyada küçük abdest bozmak, üzüntüsünün gitmesine; mal sahibi ise malının zekatını vermesine de işaret eder.

BÜYÜK ABDEST BOZMAK

Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, malın elden gitmesine delalet eder. Rüyada bir tuvalet ve abdesthane gibi bir yerde büyük abdestini bozduğunu görmek, infaka işarettir. Yine rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, gam ve kederden kurtulmaya işarettir. Rüyada büyük abdest bozduğunu görmek, malı varsa zekatını vereceğine de işarettir. Rüyada kuru necaset çıkardığını görmek, afiyeti için bir kısım malını harcayacağına delalet eder. Rüyasında büyük abdest bozduğunu görmek, borçtan ve hasta ise, hastalıktan kurtulacağına işarettir.

ABDESTİN SULU ÇIKMASI

Rüyada abdestini sulu çıkardığını görmek, bütün malın telef olacağına işarettir. Rüyada necaset veya gübre üzerine oturduğunu görmek, akrabadan yahut mirastan ele geçecek haram mala delalet eder.

UYGUN BİR YERDE YADA TUVALLETTE İHTİYAÇ GİDERMEK

Rüyada uygun bir yere yahut tuvalete bevletmek , sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder. Rüyada insanların görebileceği herhangi bir yere bevletmek, kişiyi sıkıntıya sokacak bir şey yapmaya işaret eder. Rüyada sidiğin bir kısmını işeyip bir kısmını tutmak, mevcut sıkıntının gitmesiyle birlikte malının bir kısmını kaybetmeye işaret eder.

BİLİNMEYEN YERDE ABDEST BOZMAK

Bilinmeyen bir yerde küçük abdest bozmak, meçhul bir kadınla evlenmeye delalet eder. Rüyada sidiği sıkışıp da su dökecek yer bulamamak, bir şey gizlemek istediği halde uygun bir yer bulamamaya yorumlanır. Rüyada bevlini kolaylıkla yaptığını görmek, rızkın kolay teminine işarettir. Rüyada zorlanarak işediğini görmek, geçim hususunda zorluklarla karşılaşmaya yorumlanır.

RÜYADA GÖMLEĞE BEVLETMEK

Rüyada gömleğine bevlettiğini görmek, evli için çocuğa; bekar için evlenmeye işaret eder. Rüyada leğen, testi, şişe ve benzeri kaplar içine yahut bir kuyuya işemek, bir kadınla , nikahlanmaya yorumlanır. Rüyada büyük abdest ihtiyacını gidermek, mal ile yorulur.

TUVALETTE BÜYÜK ABDEST BOZMAK

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak, malını sarf etmeye yorulur. Herhangi bir kap yahut elbise üzerine büyük abdest bozmak, kadın yüzünden sıkıntıya düşmeye işarettir.

DERE KENARI VADİDE ABDEST BOZMAK

Rüyada dere kenarı yahut vadide büyük abdest bozmak, haksız yere töhmet altında tutulmaya işarettir. Rüyada bir yere necaset yapıp üzerini toprakla örtmek, malını defnetmeye işarettir.
 
YATAĞA BÜYÜK ABDEST YAPMAK
 
Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak, uzun sürecek bir hastalığa yakalanmaya delalet eder.
 
RÜYADA TUVALETİN GELMESİ
 
Rüyada tuvaleti gelen ve çok sıkıştığı halde tuvaletini yapmaya uygun bir yer bulamayan kişinin, saklamak istediği bir şey olduğunu ama bir türlü onu saklamaya uygun olan bir yer bulamadığını işaret eder.
 
RÜYADA TUVALETTE ABDEST BOZMAK
 
Rüyada tuvalette abdest bozmak iyi değildir, kişinin tüm mal varlığını ve parasını gereksiz yere carcur ederek kaybedeceği anlamına gelir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.