Rüyada Ahkaf Sûresi görmek ne anlama gelir

Rüyada Ahkaf Sûresi görmek ne anlama gelir
Rüyada Ahkaf Sûresi görmek ile alakali tabirler, Rüyada Ahkaf Sûresi görmek ne anlama gelir, Ahkaf Sûresi nasil tabir edilir, Diyanet rüya tabirlerine göre ve Ahkaf Sûresi dini rüya tabirlerinde Ahkaf Sûresi anlami tabiri

Bu sureyi rüyasında okuyan veya okunduğunu gören ve işiten kimse, anne ve babasının emirlerine karşı boyun eğer ve Allah'u Tealadan korkar. Herkese, özellikle akrabalarına iyilik eder. Bu kisi garip esrarları keşfeder. Ölüm meleği ona çok güzel bir şekilde gelir. Sonunda şehit olarak bu fani dünyayı terk eder. Bir başka rivayete görede: Rüyasında bu süreyi okuyan kimseye ölüm meleği güzel surette gelir ve ona merhametli davranır.

Seyyid Süleyman : Ibn-i Sirin'in kavline göre Ahkaf Suresini rüyasında kısmen veya tamamen okuyan yahut okunduğunu gören, ebeveynine itaat eder. Allah'tan (C.C.) korkar.

Kirmani diyor ki: Herkese, bilhassa ana ve babasına iyilik eder. Suda boğularak şehit olur.

Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Hayret edilecek şeyler görür. Esrarlı şeylere (sırlara) vakıf olur. Ölüm meleği kendisine güzel bir suretde gelir.

Abdulgani şöyle diyor: Önceleri ana ve babasına asi davranır. Sonra bundan vazgeçip tevbe eder. Onlara itaat eder. Hizmetlerini görür.

Ibn-i Kesir'in yorumu şöyle: Hayır umduğu yerden üzülmesine sebep olacak durumlarla karşılaşır.

MollaCami Tabiri : Rüyasında bu süreyi okuyan kimseye ölüm meleği güzelsurette gelir ve ona merhametli davranır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.