Rüyada Fil Suresini okumak ne anlama gelir

Rüyada Fil Suresini okumak ne anlama gelir
Rüyada Fil suresini ya da Fil suresindeki bir ayeti okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek ve başka birisinden işitmek düşmanı kahretmeye, fetih ve zaferlere ve hacca gitmeye, şiddet ve korkudan hayatı müddetince emin olmaya delâlet eder.

Abdulgani Nablüsi’ye göre; rüyasında Fil süresini okuyan veya dinleyen kisi, zalimlerle çarpışanlara yardımcı olur. Düşmanlarına üstün gelir, muradı hasıl olur. Düşman şerrinden kurtulur. Yaşadığı müddetçe korkudan emîn olur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada Fil süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, düşmana galip gelmeye, zafere ve hacca gitmeye işarettir.

Rüyada fil suresi okumak, zahmetle hasret duyduğu servete, ümitsizlikten sonra umduğu servete, çektiği zorlukların meyvesini alarak ümit ettiği mala, sıkıntı çekerek düşlediği büyük güce, zahmetle kazandığı refaha şeklinde tabir edilir, Bazende şöyle tabir olunur: fil suresi okumak, hatalarının ardından düşlediği başarıya, çektiği zorlukların sonunda hasret duyduğu saygınlığa, işte makama geleceğine, zorlukları aşarak özlediği varlığa, meşakkatle birlikte hak ettiği beceriye şeklinde tabir edilir.

Rüyada fil suresi okumak ne manaya gelir, Şahsın görmüş olduğu rüya: zorlukla birlikte umduğu başarıya, kaybettikten sonra düşlediği hayra, sıkıntılara göğüs gererek kazandığı mevkiye, zahmetlerinin meyvesini alarak hasret duyduğu daha iyi bir hayata, başarısızlıktan sonra gözlediği onura, sıkıntıya düşerek istediği toplu kazanca manası taşır.

Rüyada fil suresi okumak tabiri, Rüya tefsircisi nablusiye göre, zamanla kavuştuğu iyi bir geleceğe, hatalarının ardından elde ettiği hayra, yenilgiden sonra istediği mala, uğraşlarının sonunda kavuştuğu toplu kazanca, sıkıntı çekerek ümit ettiği ticari kazanca şeklinde tabir olunur.

Kaynak:Eğitim Sistem

113
0
3
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.