Sabitlenmiş Twitimi nasıl kaldırırım?

Sabitlenmiş Twitimi nasıl kaldırırım?
Profilinizin en üst kısmına sabitlediğiniz twitinizi kaldırmak veya başka bir twitinizle değiştirmek için yapmanız gereken işlem sırasını anlatacağız.

 Profilinizin en üstüne sabitlediğiniz veya sabitleyecek olduğunuz twitiniz sizi yansıtan olmasına önem vermelisiniz. Çünkü profilinize gelecek olan herkesin ilk gördüğü twit sabitlediğiniz twit olacaktır. Şimdi sizlere profilinizdeki sabitlenmiş twiti nasıl kaldırabileceğinizi anlatalım.

Profilinizdeki sabitlenmiş twitinizin alt kısımnda bulunan kırmızı çerçeve içine aldığımız yanyana bulunan üç noktaya tıklamalısınız. Kırmızı ok işareti ile de gösterdiğimiz "Profil sayfandan ayır" seçeneğini tıklamalısınız.

"Profilinden sabitlemeyi kaldır, Emin misin?" diye bir uyarı bulunan pencere açılacaktır. Pencere üzerindeki "Ayır" butonunu tıklamalınızla sabitlenmiş twitinizi ayırmış olacaksınız.

İlgili Haberler
3
0
0
1
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.