Sahibinden Ücretsiz Üyelik – Kayıt Sayfası

Sahibinden Ücretsiz Üyelik – Kayıt Sayfası
Sahibinden Ücretsiz Üyelik – Kayıt Sayfası

2000 yılında Aksoy Grup tarafından kurulan Sahibinden.com ikinci el ürünleri rahatlıkla alıp, satabileceğiniz bir ücretsiz üyelik sunan bir site. Yenilikçi ve bir o kadar da hızlı tasarımı ile hizmet veren Sahibinden.com sitesine üye ol, arabanı, evini ve artık kullanmadığın eşyalarını kolaylıkla satışa çıkar. Yada satıştaki ürünleri takip etmeye başla.

Emlak sektöründede Türkiye’nin emlak ilan sitelerinin başında gelmekte olan sahibinden.com ücretsiz üye olma fırsatı vermekte. Sahibinden.com’a ücretsiz kayıt olarak satmak istediğinizi ürününün, evin, arabanın bilgilerini yayınlayabilirsin. Eğer emlak ofisi, galeri iseniz ya da internet üzerinden ürün satışı yapmak istiyor iseniz dükkan satın olarak daha çok fotoğraf ve ilan seçeneği ile sahibinden’e kaydolma işlemlerini yapabilirsin.

Yetkin ve dinamik insan kaynağı, teknolojik altyapısı ve müşteri odaklı hizmet yaklaşımı ile sahibinden üye olma ve hesap açma işlemlerini tamamladıktan sonra kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Sahibinden.com ücretsiz kayıt ol butonuna tıkla ve zengin ürün yelpazesi ile dilediğin ürün ya da hizmeti takip etmeye başla!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.