Sayısal Mantık Çözümlü Sorular

Sayısal Mantık Çözümlü Sorular
Merhaba sevgili öğrenciler, aşağıda ALES ve KPSS ‘de karşınıza çıkma ihtimali çok yüksek sayısal mantık soruları / testleri ve çözümleri mevcuttur.

Bu tür sorular siz öğrencilere lise ve üniversitede gösterilmediğinden bu konularda çok zorlandığınızın farkındayız. Ne var ki bunlar son zamanlarda sınavlarda çokça çıkmaya başladı.

Daha önceden sadece ALES’ te karşımıza çıkan bu sayısal zeka soruları şimdi de KPSS ‘de karşımıza çıkmaya başladı. Bu durumda yapılacak tel şey olayın mantığını kavrayıp her gün yüzlerce soru çözmek, bunun başka bir sihirli yöntemi yok maalesef. KPSS ve ALES geçmiş yıllarda çıkmış sayısal mantık soruları da bu anlamda işimize yaracak. Özellikle çözümlü, açıklamalı bu zeka testlerini ilk önce çözmekte fayda var.

Soruların büyük hallerini görmek için lütfen aşağıdaki küçük resimlerin üzerine tıklayın.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.