Sinemalarda bu hafta 8 yeni film vizyonda - 1 Nisan 2016

Sinemalarda bu hafta 8 yeni film vizyonda - 1 Nisan 2016
Sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 8 yeni film vizyona girdi. Merakla beklenen Deliormanlı, Somuncu Baba: Aşkın Sırrı, Yitik Kuşlar, Suikastçı filmi bu hafta seyirciyle buluştu. İşte vizyondaki yeni filmler ve fragmanları...

Sinemalarda bu hafta vizyona giren filmler birbirinden iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sizleri bekliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyonda. Sinemalarda bu hafta Deliormanlı, Somuncu Baba: Aşkın Sırrı, Yitik Kuşlar, Suikastçı, Kartal Eddie, Cloverfield Yolu No: 10, Bir Dilim Aşk ve Savva Küçük Savaşçı filmleri yer alacak. İşte yeni filmler ve fragmanları...

DELİORMANLI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun ile Danny Williams'ın yer aldığı yönetmen Murat Şeker'in aksiyon türündeki ilk filmi "Deliormanlı" izleyici ile buluşacak.

Komedi tarzındaki "Çakallarla Dans" serisiyle ismini duyuran yönetmenin yeni filmi "Deliormanlı"da, 2004 yılında Mike Tyson'ı 4. roundda nakavt ederek dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü boksör Danny Williams, Sarp Levendoğlu ile ringde karşı karşıya gelecek.

Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken filmde Danny Williams "Tommy Dixon" isimli bir boksörü canlandırırken, Sarp Levendoğlu da Avrupa Şampiyonu "Deliormanlı" lakaplı "Savaş Türkyılmaz" karakterini canlandırıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

SOMUNCU BABA: AŞKIN SIRRI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Saruhan Hünel, Tuvana Türkay, Emin Olcay ve Fırat Tanış gibi oyuncuların yer aldığı filmin yönetmenliğini Kürşat Kızbaz üstlendi.

Tarihi dram türündeki filmde, genç bir dervişin ilahi aşkı arayışı ve bu uğurdaki zorlu mücadelesi, epik bir dil ve anlatım ile sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden işleniyor. Film aynı zamanda Somuncu Baba'nın aşkı arama yolunda Hicaz'dan Şam'a ve Bursa'dan Aksaray'a uzanan hikayesiyle bir yol filmi olma özelliği de taşıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz
YİTİK KUŞLAR FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yönetmeliğini ve senaristliğini Aren Perdeci ve Ela Alyamaç'ın yaptığı filmin başrollerinde Dila Uluca, Hegos Agopyan, Takuhi Bahar, Ahmet Uz, Arto Arsenyan, Sarkis Acemoğlu ve Kirkor Dinçkayıkçı gibi isimler rol aldı.

1915 yılında, Anadolu'da bir Ermeni köyünde geçen ve Ermeni olaylarına anlatan Türkiye'de çekilmiş ilk uzun metrajlı film olma özelliğini taşıyan yapım, iki kardeşin ailelerini bulmaya çalıştıkları zorlu mücadeleyi konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

SUİKASTÇI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Chen Chang, Qi Shu, Yun Zhou ile Satoshi Tsumabuki'in oynadığı filmin yönetmen koltuğunda geçen yıl Cannes film festivalinde "En İyi Yönetmen" ödülünü kazanan Hou Hsiao Hsien bulunuyor.

Aksiyon ve gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Çin İmparatorluğu'nun iktidar kavgaları yaşadığı 9. yüzyılda muhalefetin önde gelen generallerinden birinin 10 yaşındaki kızı Nie Yinniang, bir rahibe tarafından kaçırılır ve mutlak itaatle gerçek bir ölüm makinesi olarak yetiştirilir. Aldığı görevlerin birinde kurbanına gösterdiği şefkat belirtisi, işi başaramamasına yol açar ve rahibe onu cezalandırmak için ona çok zor bir görev verir. Yeni görevi doğduğu topraklardaki Kuzey Çin bölgesinde ordu komutanı olan kuzeni ve beşik kertmesi Tian Ji'an'ı öldürmek olan Yinniang, sevdiği adamı öldürmek ve kölesi olduğu rahibeye isyan etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır."

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

KARTAL EDDİE FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Gerçek olaylardan esinlenilen "Kartal Eddie", kendine inanmayı hiç bırakmayan, cesur ve sıradışı kayakla atlama sporcusu Michael Eddie Edwards'ın hikayesini anlatıyor.

Dexter Fletcher'in yönettiği ABD yapımı spor ve dram türündeki filmin başrolünde yer alan Taron Egerton'a Hugh Jackman eşlik ediyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

CLOVERFİELD YOLU NO: 10 FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollünde Mary Elizabeth Winstead'ın yer aldığı "Cloverfield Yolu no: 10"da başarılı oyuncu Winstead'e John Goodman ve John Gallagher Jr. eşlik ediyor.

Dan Trachtenberg'ın yönetmenliğini yaptığı filmin konusu şöyle:

"Genç bir kadın olan Michelle (Mary Elizabeth Winstead), geçirdiği trafik kazasının ardından kendini bir yeraltı sığınağında kapalı bulur. Sığınağın sahibi olan Howard (John Goodman), dünyada büyük bir kimyasal saldırı yaşandığını ve sığınağın dışında yaşamanın artık imkansız olduğunu anlatır. Ancak Michelle ne pahasına olursa olsun oradan kaçmak ve durumu kendi gözleriyle görmek için elinden geleni yapacaktır."

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

BİR DİLİM AŞK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerini Aimee Teegarden ve Krysta Rodriguez'in paylaştığı romantik komedi türündeki filmin yönetmenliğini Gustavo Ron üstleniyor.

Anne ve babalarını aynı trafik kazasında yitiren ve kendilerini büyüten halalarının da vefat etmesiyle halalarından kalan ünlü pastaneye bakan iki kuzenin, kendi iç çatışmalarını, pastaneyi kaybetmemek için verdikleri mücadeleyi ve peşlerinden koşan iki erkeğin ilgisine yavaş yavaş karşılık vermeye başlamalarını konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

SAVVA KÜÇÜK SAVAŞÇI FİLMİ KONUSU

Max Fadeev'in yönettiği animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmeleri Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci ile Whoopi Goldberg'a ait.

Türkçe seslendirmelerini Atilla Şendil, Erdem Çalışkan, Bedia Ener, Yeşim Kopan ve Fatih Özacun gibi isimlerin yaptığı Rus yapımı film, küçük bir köyde yaşayan 10 yaşındaki bir erkek çocuğun hikayesini sinema severlerin beğenisine sunuyor.

İYİ SEYİRLER

Kaynak:İnternethaber

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.