Sivasda yarın okullar tatil mi

Sivasda yarın okullar tatil mi
Sivas'ta yarın okullar tatil edildi mi 9 Ocak 2017 Pazartesi, Sivas valiliği son dakika kar tatili açıklaması var mı, Sivas valiliği yarın okullar tatil mi?

Sivas'ta yarın okullar tatil edildi mi 9 Ocak 2017 Pazartesi, Sivas valiliği son dakika kar tatili açıklaması, Sivas valiliği yarın okullar tatil mi, yarın okullar Sivas'ta tatil mi ?

SİVAS (1 İLÇE)
 
Sivas'ın Gürün ilçesinde köy okulları ve taşımalı eğitime ara verildi. Gürün İlçe Hıfzıssıhha Kurulundan yapılan açıklamada, ilçedeki köy okulları ve taşıma yoluyla eğitime erişim sağlayan öğrencilerin eğitimine 9 Ocak Pazartesi ara verildiği belirtildi.

9 Ocak 2017 Pazartesi Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

5 GÜNLÜK SİVAS TAHMİNİ HAVA DURUMU


Not: Aşağıdaki tatil 15 Aralık tatilidir.

SİVAS

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar il merkezi ile 14 ilçede yarın da tatil edildi.

Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada Divriği ve Doğanşar ilçeleri haricinde il merkezi ve 14 ilçede ilk ve orta dereceli okulların, olumsuz hava şartları nedeni ile 15 Aralık perşembe günü 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Kentte beklenen aşırı soğuk hava ve buzlanma nedeniyle bu kararın alındığı ifade edildi. Kamuda çalışan hamileler ve engelliler de idari izinli sayılacak.

Not: Aşağıdaki tatil 14 Aralık tatilidir.

SİVAS 14 Aralık
 
Sivas'ın 5 ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
 
Sivas'ta Sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurullarının kararı gereğinde Gölova, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Yıldızeli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.
 
Öte yandan, kentteki olumsuz hava şartları havayolu ulaşımında da aksamalara neden oldu. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 19.15'de yapılması planlanan TK-2660 sefer sayılı uçuş ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 21.35'de yapılması planlanan PC-4250 sefer sayılı uçak seferi Sivas'taki yoğun kar yağışı nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi.
 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum