Soul Kitchen adlı restoran kimin

Soul Kitchen adlı restoran kimin
Bu yazımızda sizlere Hesap ödemek yerine ya bağış yapılan ya da gönüllü olarak çalışılan ABD'deki Soul Kitchen adlı restorant kime aittir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Soru : Hesap ödemek yerine ya bağış yapılan ya da gönüllü olarak çalışılan ABD'deki Soul Kitchen adlı restorant kime aittir?

A. Bono
B. Jon Bon Jovi
C. Keanu Reeves
D. Lady Gaga

Doğru Cevap: Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi Kimdir

Ad Soyad: Jon Bon Jovi
Doğum Tarihi: 02 Mart 1962
Nereli: New Jersey, A.B.D.
Meslekler: Müzisyen, Sinema Oyuncusu

Bon Jovi, grup olarak 1982 yılında şarkı söylemeye başlamıştır. 1983 yılında Jon Bon Jovi`nin çalıştığı plak şirketi Power Stations`un sahibi Jon`un akrabasıdır. Ve Jon`a kaset yapmayı planlarlar. Jon o zamanlar 21 yaşlarındadır ve zar zor kendi çabalarıyla bir grup toplar ve tüm şarkıları da kendi yazar ve böylelikle ilk kasetleri çıkmış olur. Fakat asıl patlama 1985 yılında çıkan Runaway adlı parçayla olur. Bir anda bütün radyolarda çalmaya başlar bu şarkı. Herkes söyleyenin kim olduğunu merak eder ve daha sonra turneler başlar. Ardından diğer kasetler gelir. Jon Bon Jovi 2 Mart 1962 Sayreville New Jersey doğumludur. Aslen İtalyandır. Selahattin Duman`ın gayrimeşru bir ilişkiden doğan çocuğu olduğu söylenmektedir.

Etiketler :
1
0
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.