Suyun değeri kuyu kuruyunca anlaşılır kompozisyon

Suyun değeri kuyu kuruyunca anlaşılır kompozisyon
Suyun değeri kuyu kuruyunca anlaşılır kompozisyon örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Su ile ilgili kompozisyon, Suyun değeri kuyu kuruyunca anlaşılır anlamı

Su değerli yaşamsal kaynaklarımızdan olup sahip çıkılması gerekilmektedir. Günümüzde bol miktarda olup rahat bir şekilde kullanıldığını her haliyle görebiliyoruz. Sıkıntı çekmediğimizden dolayı değerini yeterince anlamayız bazen sular kesildiğinde hayatımız için değerini çok kez anlamış oluruz. Sahip olduğumuz su kaynaklarını doğru bir şekilde kullanılması gereklidir.

Hayatımızda sadece su değil sahip olduğumuz her şeyin değerini iyi bilmeliyiz biteceğini ve sonu geleceğini düşünerek değeri bilinmesi gereklidir. Değeri bilinmediği sürece elimizden akıp gidenlerin tekrardan geri dönüşü olunmayacaktır. Biten ve kaybedilenlere ihtiyaç duyulur bunlarda bolluk içerisinde olanların anlayamayacağı durumdur. Hayatımızda bir gün dahi olsa sahip olduklarımızı bir kenara kaldırarak yaşamaya devam etmeye çalışmamız hayli zor olacaktır. Onların hayatımızdan hiç çıkmayacağını düşündüğümüz şeyler olarak görmekteyiz.

Geri gelmeyecek olanların değeri bilinip başından hazırlıkların yapılması gereklidir. Geleceği düşünerek sahip olduklarımızın aslında ne kadar değerli olduğunu görmemiz gereklidir. Küçük şeylerin değeri dahi kaybedilince anlaşılır.

129
544
281
60
225
187
1225
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum