Telsiz kullanım ücreti nedir

Telsiz kullanım ücreti nedir
1 aylık telsiz kullanım ücreti ne kadar, telsiz kullanım ücretini kim öder, telsiz kullanım ücreti nedir, Bimcell, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom telsiz kullanım ücreti nasıl öğrenilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2023 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2021 yılında 37,26 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2023 yılı için 113,14 TL (2022 yılı için bu tutar 50,75 TL'dir) olarak belirlenmiştir. Söz konusu ücret taksitlendirilerek, faturasız ve faturalı müşterilerimizden her ay tahsil edilecektir.

​Telsiz Kullanım Ücreti “Telekomünikasyon Hizmeti” için devlete ödenmesi gereken bir tutardır. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararına göre her yılın başında abonelerden tahsil edilecek tutar belirlenir.​ Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararı gereğince 2023 yılı için 113,14 TL (2022 yılı için bu tutar 50,75 TL'dir) olarak belirlenmiştir. Turkcell bu ücreti aboneleri adına toplu olarak devlete öder, abonelerine ödeme kolaylığı sağlamak için taksitlerle hattından tahsil eder.​

Faturalı ve Faturasız bütün aboneler için yıllık 113,14 TL’dir ve 12 eşit takside bölünerek aylık olarak tahsil edilir.

Turkcell telsiz kullanım ücreti nasıl öğrenilir

Önce *100# yazıp ardından arama tuşuna basın. Ekrana gelen menüde Cevapla seçtikten sonra açılan kısa mesaj ekranına 4 yazıp göndererek güncel Telsiz Kullanım Ücreti borcunuzu ücretsiz öğrenebilirsiniz.

Vodafone telsiz kullanım ücreti nasıl öğrenilir

KOLAY BAKİYE yazıp 7000’e kısa mesaj göndererek veya Vodafone Yanımda üzerinden güncel Telsiz Kullanım Ücreti borcunuzu ücretsiz öğrenebilirsiniz. Hattınıza TL yüklemesi gerçekleştirdiğinizde biriken telsiz borcunuz hattınızdan otomatik çekilecektir. Devlete ödenen birikmiş Telsiz Kullanım Ücretiniz 3 TL’nin üzerindeyse öncelikli olarak TL bakiyenizden Telsiz Kullanım Ücreti borcunuz tahsil edilecektir.

Bimcell telsiz kullanım ücreti nasıl öğrenilir

Telsiz Kullanım ücreti tahsilatı sırasında hattınızda yeterli TL olmaması durumunda, bu tarihten sonra Telsiz Kullanım Ücreti tahsilat dönemine denk gelen ilk TL yüklemenizde Telsiz Kullanım Ücreti toplu olarak bakiyenizden düşecektir. Bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz, tahsil edilememiş Telsiz Kullanım Vergi borcu tutarlarını; mobil hatlarından *123# ‘yi tuşlayarak, “Telsiz” yazıp 5555’e SMS göndererek, müşteri hizmetlerinden öğrenebilirler.

Türk Telekom telsiz kullanım ücreti nasıl öğrenilir

​Bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz, tahsil edilmemiş Telsiz Kullanım Vergi borcu tutarlarını; mobil hatlarından *123# ‘yi tuşlayarak, “Telsiz” yazıp 5555’e SMS göndererek, 444 1 444 Müşteri Hizmetlerinden veya Türk Telekom Mağazalarından öğrenebilirler.​​​

5
100
7
37
26
13
30
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum