TEOG 2014-2015 Sınav Soru ve Cevapları tıkla indir

TEOG 2014-2015 Sınav Soru ve Cevapları tıkla indir
TEOG 8. Sınıf 1. Dönem Merkezi Ortak Sınav Soru ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak? TEOG 8. sınıflar için yapılan Türkçe , Matematik, Din Kültürü, İngilizce, Fen ve Teknoloji ve İnkılap Tarihi sınav soruları yayınlanma tarihi?

Yaklaşık 1 milyon 287 bin öğrenci, 26-27 Kasım’da iyi bir liseye girmek için yarışacak. TEOG kapsamında düzenlenen ortak sınavların ilki Türkçe olacak. Ardından matematik ve din kültürü sınavları uygulanacak. 8’inci sınıf öğrencileri ortak sınavlarda ter dökerken, diğer öğrenciler ise tatil yapacak. Sınav yapılacak okullarda 26-27 Kasım günlerinde, diğer sınıflar tatil yapacak.

Öğrenciler saat 09.00’da ilk sınava girecek ve saat 12.00’de ilk gün sınavları tamamlanacak. Her oturum 40 dakika sürecek ve öğrencilere 20’şer soru yöneltilecek. Oturum aralarında ise yarım saat dinlenme molası verilecek. 26 Kasım’da Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, 27 Kasım’da ise fen ve teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil sınavları yapılacak.

26 -27 Kasım TEOG sınav soru ve cevapları ne zaman yayıunlanacak?

TEOG 8. sınıflar için yapılan Türkçe , Matematik, Din Kültürü, İngilizce, Fen ve Teknoloji ve İnkılap Tarihi  sınav sorularının ve cevaplarının MEB tarafından sınav bittikten sonra saat 14.00′te  yayınlanması bekleniyor. Sorular ve cevaplar yayınlandığında buradan indirebilirsiniz…

TEOG 8. Sınıf 1. Dönem sınav soru ve cevapları MEB tarafından yayınlanır yayınlanmaz  www.egitimsistem.com'dan ulaşabilirsiniz.

8. sınıflar 2 gün boyunca sınavda ter dökerken 6. ve 7. sınıflar da tatil yapacak.

26 Kasım TEOG Türkçe-Matematik ve Din Soruları ve Cevapları için tıklayınız

27 Kasım TEOG Fen-İnkilap Tarihi ve İngilizce Soruları ve Cevapları için tıklayınız

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavları sona erdi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.