TEOG 2014 3. Nakil Dönemi ve Nakil İşlemleri Sonuçları

TEOG 2014 3. Nakil Dönemi ve Nakil İşlemleri Sonuçları
TEOG 2014 3.Nakil Dönemi ve Nakil İşlemleri Sonuçları.TEOG Liseler Arası Nakil Geçişleri Devam ediyor. 2. Nakil Döneminin ardından TEOG'da 3.Nakil Dönemi Başladı. Öğrenciler Pazartesi,Salı,Çarşambe ve Perşembe TEOG Nakil İşlemlerini yaparken,

TEOG 2014 3.Nakil Dönemi ve Nakil İşlemleri Sonuçları.TEOG Liseler Arası Nakil Geçişleri Devam ediyor. 2. Nakil Döneminin ardından TEOG'da 3.Nakil Dönemi Başladı. Öğrenciler Pazartesi, Salı, Çarşambe ve Perşembe TEOG Nakil İşlemlerini yaparken, Cuma günleri ise Yapılan TEOG Nakil Sonuçları Açıklanıyor.

TEOG NAKiL SONUÇLARI iÇiN TIKLAYIN

TEOG 2.hafta nakil Sonuçları bugün açıklandı. TEOG Nakil İşlemlerinin 2.haftasında ise son nakil başvuru tarihi için dün son gündü. Bugün ise TEOG Nakil Sonuçları Açıklandı. TEOG Nakil Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından ise e-Okul üzerinden yeniden Boş Kontenjanlar Açıkanacak ve Yeniden Nakil İşlemleri Başlayacak. MEB Tarafından TEOG Nakil İşlemleri Eylül Ayı Sonuna kadar haftalık periyotlarla yapılmaya devam edecek. O tarihten Sonra ise MEB TEOG Kurumlar Arası Nakil İşlemlerine göre Nakil İşlemleri Yapılacak. TEOG MEB Lise Nakil Sonuçları Belli Oldu. Lise Ek Kontenjan Sorgulama İşlemi Nereden Yapılır ? (MEB e-Okul TEOG Nakil Başvuru Sonuçları ve Nakil Kontenjanları 2014 Son Durum Nedir?) TEOG Nakil İşlem Sonuçları Açıklandı mı? TEOG Haberlerinde Son Durum Nedir? TEOG'da En Son Gelişmeler Nelerdir? TEOG Lise Kayıtları Başladı mı?

TEOG NAKiL SONUÇLARI iÇiN TIKLAYIN

TEOG BOŞ KONTENJANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MEB TEOG BOŞ KONTENJANLAR 

TEOG E-OKUL NAKİL İŞMELERİ İÇİN TIKLAYIN

TEOG TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLA

MEB TEOG DUYURULARI

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen, Eğitim ve Öğretim Desteğine Başvuru Hakkı Kazanan Öğrencilerin listesi açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından özel okullarda öğrenim görecek öğrencilere verilecek eğitim-öğretim desteğini almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri açıklandı.

Eğitim öğretim desteği için 180 bin 637 öğrenci ve 4 bin 361 kurum başvuruda bulundu. Eğitim-öğretim desteği almaya hak kazananlar sonuçları "basvurular.meb.gov.tr" adresinden öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve doğum tarihini girerek öğrenebilecek.

Eğitim ve Öğretim Desteğine Hak Kazanan Özel Okullar ise saat 18.00'de açıklanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.