TEOG 2015 Sınav Sonuçları Açıklandı Tıkla - öğren

TEOG 2015 Sınav Sonuçları Açıklandı Tıkla - öğren
8 Haziran 2015 Teog sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı TEOG sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak? 2015 TEOG Soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.. TEOG sınav sonuç ve sorgulama ekranı haberimiz de sizlerle..Temel Ortaöğreti

TEOG 2015 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öğrencilerin şube ortalama puanları sistemde yayınlandı. E-okul üzerinden şube ortalamalarını kontrol edebilen öğrenciler merakla TEOG sonuçlarını da bekliyor. Şube ortalamaları TEOG sınav sonuçları ile birlikte değerlendirmeye alınacak.

TEOG sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. MEB'den gelen son bilgiye göre TEOG sınav sonuçları açıklandı. Peki TEOG sınav sonuçları sonrası yerleştirme ve nakil işlemleri nasıl yapılacak? İşte TEOG sonuçları ve yerleştirmelerle ilgili son bilgiler..

TEOG sınav sonuçlarını açıkladı mı? TEOG sınav sonuçları EBA olmak üzere MEB (www.meb.gov.tr) ve E-OKUL üzerinden öğrenebilecekler.

SONUÇLAR AÇIKLANDI.

TEOG SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.