TEOG yaklaşırken ikinci elektronik değerlendirme sınavı başladı

TEOG yaklaşırken ikinci elektronik değerlendirme sınavı başladı
Milli Eğitim Bakanlığı, destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden 8. sınıf öğrencilerine kendi kazanım durumlarını değerlendirmeleri için elektronik değerlendirme sınavının ikincisini başlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden 8'inci sınıf öğrencilerinin kazanım durumlarını görebilmeleri amacıyla elektronik değerlendirme sınavının ikinci uygulamasını başlattı.

İkinci elektronik değerlendirme sınavında öğrenciler, cevapladıkları soruların hangi kazanımlarla bağlantılı olduğunu da görebilecekler. Böylece, soru kazanım eşleştirmesinin yapıldığı bir ilk de gerçekleştirilecek.

8'inci sınıf öğrencileri, bugünden itibaren 21 Kasım 2015'e kadar EBA şifreleriyle "www.odsgm.meb.gov.tr/kurslar", "sinavlar.meb.gov.tr" veya "http://e-kurs.eba.gov.tr/" adreslerinden girerek sınava katılabilecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.