Time dergisinin 2007'de tüm zamanların en iyi kitabı olarak seçtiği eser hangisidir

Time dergisinin 2007'de tüm zamanların en iyi kitabı olarak seçtiği eser hangisidir
Tolstoy'un 1873'de yazmaya başladığı Time dergisinin 2007'de tüm zamanların en iyi kitabı olarak seçtiği eser hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Tolstoy'un 1873'de yazmaya başladığı Time dergisinin 2007'de Tüm Zamanların En iyi kitabı olarak seçtiği eser hangisidir 

A- Savaş ve Barış

B- Anna Karenina

C- Diriliş

D- İnsan ne ile yaşar?

Doğru Cevap : Anna Karenina

Tüm Zamanların En Büyük 10 Kitabı

Kelimeleri kısmayalım: edebi listeler temelde bir müstehcenliktir. Edebiyat, etkisiz ve kabul edilemez alanın alanıdır; listeler menüler ve çamaşır ve rotisserie beyzbol alanıdır. Bütün bu mektuplar ve sayılar birbirine karışmış gibi görülmemiş ve karışık bir şey var. Benden al, bu özel günahı defalarca işleyen bir eleştirmen.

Ama ya eğer - sadece argüman uğruna - bu konuda çok titiz davrandın. Dünyadaki bütün büyük isim yazarlarına (Franzen, Mailer, Wallace, Wolfe, Chabon, Lethem, King, 125) gittiniz ve her bir zamanın en büyük kitaplarının ilk 10 listesini övdüler. . Burada nihai dövüş stilinden bahsediyoruz: kurgu, kurgusal olmayan, şiir, modern, antik, göz kamaştırıcı ve balık avı dışında her şeyin adil oyunu. Ardından tüm listeleri yazdırıp topladınız, sayıları birbirine karıştırdınız ve bunları tüm zamanların en iyi Top 10 listesi oluşturmak için kullandınız.

Burada birkaç ömür boyu gelecek vaat eden edebi yollara değiniyor - hepsi de 544 kitap. Bahsedilen tüm eserlerin aydınlanmış özetlerini sunan 85 sayfalık bir ek, tek başına giriş ücretine değer. Ama burada başlamanız için, burada, tüm ihtişamıyla, dünyanın en tanınmış yazarlarının 125'inin ilk 10 listesinden elde edilen, tüm zamanların en iyi Top Top 10 listesi. 

  1. Anna Karenina Leo Tolstoy tarafından
  2. Madam Bovary Gustave Flaubert tarafından
  3. Savaş ve Barış Leo Tolstoy tarafından
  4. Lolita Vladimir Nabokov tarafından
  5. Mark Twain tarafından Huckleberry Finn Maceraları
  6. Hamlet William Shakespeare tarafından
  7. Büyük Gatsby F. Scott Fitzgerald
  8. Marcel Proust Tarafından Kayıp Zamanın Aramasında
  9. Anton Çehov Hikayeleri Anton Çehov tarafından
  10. George Eliot tarafından Middlemarch

Kaynak:Eğitim Sistem

0
2
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
21 Yorum