Tsubasanın yaşadıklarını anlatan çizgi film ile bütünleşmiş yıldız kalecinin ismi nedir

Tsubasanın yaşadıklarını anlatan çizgi film ile bütünleşmiş yıldız kalecinin ismi nedir
Küçük golcü ismi ile yayınlanan ve Tsubasanın yaşadıklarını anlatan çizgi film ile bütünleşmiş yıldız kalecinin ismi nedirsorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Küçük golcü ismi ile yayınlanan ve Tsubasanın yaşadıklarını anlatan çizgi film ile bütünleşmiş yıldız kalecinin ismi nedir

A- Korija Hyuga
B- Genzo Vakabayaşi
C- Toro Misaki
D- Jun Misugi

Doğru Cevap: Genzo Vakabayaşi

Genzo Wakabayashi

22 numarayı giyen kalecidir. Taktığı şapka ile dikkat çeken, çok az gol yiyen bir kalecidir. Hislerini kendisine saklar ve takım arkadaşlarına saygılıdır. Çocukluğundan beri en büyük isteği dünyadaki en iyi kaleci olmaktır. Önemli özelliklerinden biri de ceza sahası dışından gol yememesidir. Anime boyunca sadece 3 kişi ona ceza sahası dışından gol atabilmiştir. Mangada Naturezza orta sahadan röveşata ile , filmde ise Schneider orta sahadan sadece Genzo için özel olarak geliştirdiğiMirage şutuyla gol atabilmiştir. Genzo Wakabayashi hikayenin sonunda Bayern Münih takımında olan Karl Heinz Schneider'i yenmiştir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.