Tubidy müzik indir MP3 indirme Youtube mp4 video // Tubidy mobil Kürtçe Zazaca ilahi

Tubidy müzik indir MP3 indirme Youtube mp4 video // Tubidy mobil Kürtçe Zazaca ilahi
Mobil girişlerin zor olduğu dönemlerde Tubidy müzik indir ve Tubidy mp3 indir siteleri revaçta. Youtube erişime kapatılmasıyla Tubidy video programı daha revaçta. Youtube Videoları direk tubidy düştüğü için kolaylıkla indirilebilir.

Mobil girişlerin zor olduğu dönemlerde Tubidy müzik indir ve Tubidy mp3 indir siteleri revaçta. Youtube erişime kapatılmasıyla Tubidy video programı daha revaçta. Youtube Videoları direk tubidy düştüğü için kolaylıkla indirilebilir.

Mobil cihaz dünyasında bu vakte kadar yapılmış olan uygulamaların için tek ve de en iyisi olan uygulamamız sayesinde akıllı cep telefonlarınızdan müzik dinlemek ya da video izlemek keyfine varıyorsunuz. Şimdi soracaksınız, telefondan birçok uzantıyı açmak zor ya da açılmıyor. hemen açıklayalım onun da çözümü var. Zira, Google Play Store mağazasından yapacağınız bir arama ile birçok müzik uzantısını oynatacak uygulamaları telefonunuza indirebilirsiniz. Peki tubidy indir uygulaması telefonumuza aldığımız müzikleri barındırmak yasal mı? Elbetteki değil, sadece dinleme amaçlı tutmalısınız ve beğenirseniz o parçayı çeşitli platformlar üzerinden satın almalısınız. Hiç yoktansa prosedür böyle işliyor. Bu durum telif haklarının korunması adına da oldukça önemli.

Bu yazıda tanıtımını yaptığımız en yeni müzik programı olan mp3 uygulaması ile birçok müzik ya da videoyu telefonunuzdan izleyebilir ya da indirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken aşağıdan adresini verdiğimiz bağlantıya tıklayarak açılan sayfada ne aradığınızı yazmak. Arama yaptığınızda, ilgili dosyanın hangi uzantıda edinmek istediğinizi size soracak, istediğiniz adı seçerek, parçayı indirmeye başlayabilirsiniz. Bu noktada ilahi indir isterseniz de herhangi başka müzikler alın.

Tamamıyla YouTube sitesinin alt yapısını kullanan ve bu siteden çektiği verileri MP3 yada MP4 formatına çevirme imkanını sizlere tanıyan Tubidy, arama motoru üzerinden arayıp bulduğunuz ve indirebildiğiniz tüm müziklere hiçbir ücret ödememe olanağını sizlere tanıyor. Tubidy üzerinde yüzbinlerce müzik yer alırken, bu şarkıları dilediğiniz gibi online indirebiliyorsunuz.

Tubidy.mobi adresi üzerinden müzik dinlemek için sisteme üye olmanıza yada üye girişi yapmanıza gerek duyulmuyor. Ancak müzik indirmek istiyorsanız ve videoları MP3 ile MP4 formatına convert edecekseniz, kesinlikle sistemin kayıtlı üyesi olmanız ve giriş yapmanız gerekiyor. Aksi taktirde bu işlemi gerçekleştiremiyorsunuz.

Özellikle mobil cihazlara uygun olarak bir tasarım içeren site, normal masaüstü yada dizüstü bilgisayarlar tarafından kullanılabiliyor. Sistemi rakiplerinden farklı kılan en önemli özellik, sade tasarımının dikkat çekici olması ve rakiplerine göre çok daha az reklamların kullanılıp bu reklamların açılır pencere olmaması.
Tubidy her geçen gün popülerliğini bir adım daha üst düzeye çıkartmayı başarırken, bunun en önemli nedeni ise hem Android hemde iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılabilmesi olarak karşımıza çıkıyor.

TUBİDY MOBİL GİRİŞ SAYFASI

Apple’ın uygulama mağazası AppStore’da ve Google’ın uygulama mağazası Play Store’da çeşitli uygulamalar bulunuyor.

Tubidy.com erişime neden engellendi, merak ediyorum?
Tubidy.com kapatıldı çünkü telif hakları çiğnenerek ücretsiz olarak müzik indirilebiliyordu. Buda tüm sistemleri ve haliyle sanatçıları mağdur ediyordu. BTK bunu fark ederek sanatçıların ve albüm sahiplerinin mağdur olmaması için sitenin kapatılmasına karar verdi. Bu nedenle ise Tubidy.com yerine şirket Tubidy.mobi’yi kullanmaya başladı.

Tubidy.mobi adresine girdim, nasıl üye olurum?
İlk önce Tubidy.mobi adresine girerek siteyi ziyaret edin ve bundan sonra yapmanız gereken işlem çok kolay. Login yani Türkçesi giriş olan bölüme tıklamanız ardından, ‘‘Sign up for an account’’ isimli bölüme gelin ve doldurmaya başlayın.

Username: Kullanıcı adınızı bu alana yazın
Password: Sisteme gireceğiniz şifrenin girişini yapın
Gender: Male seçerseniz erkek ve Female seçerseniz bayan olduğunuzu belirtirsiniz
Age: Bu alandan yaş aralığınızı seçmelisiniz.
Validation code: Bu kısıma resimde gördüğünüz güvenlik kodunu girin ve bot olmadığınızı doğrulayın.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.