Türev Yayınları Sınav Takvimi

Türev Yayınları Sınav Takvimi
Bu yazımızda sizlere Türev Yayınlarının İlkokul 2-3 ve 4. Sınıf, Ortaokul 5-6-7 ve 8. Sınıflara Lise 9-10-11 ve 12 sınıflara yapacağı sınavlarının tarihleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Türev Yayınları; yılların birikim ve tecrübesi ile kurduğu Açı, Türev ve Bilgiseli Yayın Grubu’nun ilköğretim 1. Sınıftan 12. sınıflar için hazırladığı okullara yardımcı ders kitabı üreten yayınevi markasıdır.

Türev Yayınları 2. Sınıftan 12. Sınıfa kadar genel deneme sınavları yapmaktadır. Sınavlar 2. Sınıtan 7. sınıflara 6 deneme olarak yapılacaktır. 8. Sınıflara ise 9 deneme sınavı olarak yapılacaktır. 9-10 ve 11. Sınıflara 6 adet deneme sınavı 7 adet YGS ve 2 adette LYS sınavı yapmaktadır.

Sınavların tarihleri ve konu müfredatı aşağıdaki gibidir. Sınav sonuçlarına ise buradan ulaşabileceksiniz.

Türev Yayınları Sınav Takvimi 2016-2017

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.