Turizmle ilgili politikalar konusunda söz sahibi olsaydınız, turizmi geliştirmek için neler yapardınız

Turizmle ilgili politikalar konusunda söz sahibi olsaydınız, turizmi geliştirmek için neler yapardınız
Turizmle ilgili politikalar konusunda söz sahibi olsaydınız, turizmi geliştirmek için neleryapardınız, düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Turizmle ilgili politikalar konusunda söz sahibi olsaydınız, turizmi geliştirmek için neler yapardınız? Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Turizmi geliştirmek için öncelikle doğal ve kültürel varlıkların korunmasına önem verirdim. Sürdürülebilir turizm projeleriyle çevreye duyarlılığı artırarak doğal güzellikleri ve tarihi mirası korurken turizm potansiyelini de değerlendirirdim. Turistik bölgelerin altyapısını güçlendirir, ulaşım olanaklarını artırır ve turistlerin konforunu sağlayacak tesislerin yapılmasını teşvik ederdim. Ayrıca, turizm sektörüne yönelik eğitim programları ve istihdam destekleriyle sektördeki nitelikli insan gücünün artmasını sağlardım. Turizmin çeşitlenmesi için kültürel etkinliklerin ve alternatif turizm türlerinin geliştirilmesine de öncelik verirdim. Bu politikaların turizmin sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve çevresel açıdan da sürdürülebilir bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum.

2
16
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.