TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 4 Kasım’da başlıyor

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı 4 Kasım’da başlıyor
Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak.
Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 04-12 Kasım 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecektir.
 
Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacaktır.

Tüyap İstanbul Onur Yazarı ve Tema Belirlendi

TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu kararıyla yazar Sayın Ayla Kutlu 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı “Onur Yazarı”olarak belirlenmiştir. Fuar süresince Kutlu’nun yaşamı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli panel ve söyleşiler düzenlenecektir.
 
Fuarın teması ise “İyi ki Varsın Edebiyat” olacaktır. İstanbul Kitap Fuarı tema kapsamında yurt içinden ve yurt dışından birbirinden değerli konukların ve Onur Yazarı Ayla Kutlu’nun katılımıyla düzenlenecek kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacaktır.
 
FUAR ADI: 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı
TARİH: 04 - 12 Kasım 2017
 
ZİYARET SAATLERİ
Öğrenci, öğretmen ve emeklilere girişin ücretsiz olduğu 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 04-12 Kasım 2017 tarihleri arasında ziyarete açık olacaktır.
 
Fuarımız hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; fuarın son günü olan 12 Kasım 2017 Pazar akşamı ise saat 19.00’da sona erecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.