Üstün başarı belgesi nasıl alınır kimlere verilir

Üstün başarı belgesi nasıl alınır kimlere verilir
Okulun son günlerinin yaklaştığı şu zamanda başta ilkokul ve ortaokul öğrencileri olmak üzere birçok kişi üstün başarı belgesi nasıl alınır ya da üstün başarı belgesi kimlere verilir şeklinde bize yazıyorlar.

Öğrencilerimize bu konuda bilgi verme ihtiyacı duyduk. Peki üstün başarı belgesi ya da başarı belgesi belgesi nasıl alınır :

Sevgili öğrenciler başarı belgesi ya da üstün başarı belgesi almak tamamen ders notlarınıza bağlı bir durumdur. Dilerseniz tek tek açıklayalım.

Başarı Belgesi Kimlere Verilir

Üç eğitim öğretim yılının her bir döneminde üst üste Teşekkür Belgesi veya dönemlerin herhangi birinden ya da birkaçından takdir belgesi, diğerlerinden teşekkür belgesi alanlar başarı belgesi alırlar.

Üstün Başarı Belgesi Kimlere Verilir

Eğer ki üç eğitim-öğretim yılının her döneminde üst üste takdir belgesi alırsanız üstün başarı belgesi almaya hak kazanırsınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

100
10
22
1
1
1
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum