Uyum Marketleri çalışma saatleri

Uyum Marketleri çalışma saatleri
Bu yazımızda sizlere Uyum Marketleri saat kaçta Açılıyor, kaçta kapanıyor konusunda bilgiler vereceğiz. Uyum Marketleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, haftasonu, resmi ve dini bayramlarda açık mı?

Uyum Marketleri'nin çalışma saatleri aşağıdaki gibidir. Uyum Marketleri, geniş ağıyla Türkiye'nin önemli marketlerindendir.

UYUM MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Çalışma saatleri: 10.00 -22.00 aralığında

Uyum Market Mağazaları için tıklayınız

UYUM GIDA İht. Mad. Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Adres : Evren Mahallesi,Koçman Caddesi No :48 Güneşli Bağcılar-İSTANBUL
Telefon : 444 3 222
Fax : 0 212 550 79 09

Yerel süpermarket zincirleri telefon rehberinden – Uyum marketleri müşteri hizmetleri telefonu, çağrı merkezi numarası ve şikayet, görüş, istek ve önerilerinizi iletebileceğiniz diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

UYUM MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Tekirdağ ve İstanbul’da birçok ilçe ve semtte şube açarak hizmet veren yerel market zinciri olan Pazar market şubeleri müşteri hizmetleri telefonu 444 3222. Bu çağrı merkezi numarası ile, Uyum market şubelerinin tamamı için yorumlarınızı, şikayetlerinizi, isteklerinizi, dileklerinizi ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Uyum Market’in 0850 ile başlayan 0850′li müşteri hizmetleri telefonu bulunmamaktadır. Bu telefon numarası aşağıdaki şubeler için geçerlidir:
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ (Çorlu ve Çerkezköy)

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.