WordPress – Ücretsiz Kayıt ve Hesap Açma Sayfası

WordPress – Ücretsiz Kayıt ve Hesap Açma Sayfası
Kişisel yayın sistemi olarak kurulan WordPress sunduğu ücretsiz kayıt olma imkanı veren blog platformu ile, dünyanın en yaygın içerik yönetim sistemlerinden biridir.

Kişisel yayın sistemi olarak kurulan WordPress sunduğu ücretsiz kayıt olma imkanı veren blog platformu ile, dünyanın en yaygın içerik yönetim sistemlerinden biridir. WordPress blog platformu, açık kaynak kodlu oluşu, kolay kurulumu ve anlaşır kullanımı sayesinde pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Tema ve eklenti desteği sayesinde kullanıcılar worpress’e üye olma işlemleri sonrasında istedikleri gibi bloglarına şekil verebilirler. Sende blogunu tanımlamak için WordPresse ücretsiz üye ol ve WordPress hesabını açma işlemleri sonrasında kendi bloguna sahip olma fırsatını kaçırma.

WordPress’e üye olmak, kurmak ve kullanmak için yazılım uzmanı olmaya gerek yok. Sadece bedava WordPress kayıt olma işlemlerini tamamlayarak, yayına başlayabilirsin. WordPress’in bedava ve kolay kurulumu sayesinde üyelik ve WordPress hesap açma işlelerin bittikten sonra hızlıca bloglamaya başlayabilirsin. Birbirinden güzel temalar ile de kaydolma işlemlerin bittikten sonra WordPress blogunu renklendirebilir, diğer kullanıcılardan ayırabilirsin.

WordPresste yapılan güncellemeler sayesinde artık hesabını açtıktan sonra ses ve video çalma listesi oluşturabilir, ücretsiz WordPress üyeliği ile blogunda paylaşacağın yazılarını yayınlamadan önizleme yapabilirsin. WordPress yayım platformuna hemen kayıt ol ve güncellemelerini yakından takip et!

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.