YDUS sonuçları açıklandı

YDUS sonuçları açıklandı
Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları açıklandı.

17 Aralık 2016 tarihinde uygulanan 2016 YDUS (Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Genel Cerrahi, Çocuk Cerrahisi, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Halk Sağlığı, Kalp ve Damar Cerrahisi, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Radyoloji, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Patoloji ve Üroloji) sınavına ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış ve itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup 2016-YDUS Anesteziyoloji ve Reanimasyon Alanı Temel Soru Kitapçığındaki 20., 52. ve 55. soruların iptal edilmesine, 58. sorunun doğru seçeneğinin "B" olarak düzeltilmesine karar verilmiştir. İptal edilen sorular, değerlendirme dışı bırakılarak sınav sonuçları hesaplanmıştır. Sınav sonuçları, 27 Ocak 2017 tarihinde saat 19:00'dan itibaren https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ile Göğüs Hastalıkları

Testlerinde yer alan bazı sorulara iptal davası açılmış olması sebebiyle bu alanlarla ilgili değerlendirme işlemi idari yargı kararı sonrasında yapılacaktır.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Sınav Sonuçları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.