Yetiştirme kursu başvuruları uzatıldı

Yetiştirme kursu başvuruları uzatıldı
"2016 yılı Ocak Özür Grubu Yer Değiştirme Sonuçları açıklanmış binlerce öğretmen ilçe ve il değiştirmiştir.

Ayrıca başvuruların alındığı dönemde bir çok ilde norm kadro fazlası öğretmenlerin yer değiştirme dönemi nedeniyle binlerce öğretmen başvuru yapamamıştır. Başvuru yapan öğretmenlerin ise ili ve ilçesi değişmiştir. Dolaysıyla Başvuruların tekrar açılması gerekmektedir." demiştik.

MEB bugün illere gönderdiği e-posta ile "Süresi içinde başvuru yapamayan öğretmenler, il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine kurslarda görev almak istediklerine dair dilekçe ile başvuracaklardır." açıklamasında bulundu.

Subject: Fw: DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI-ÖĞRETMEN EKLEME

From: kurslar@meb.gov.tr

Sent: Tuesday, February 2, 2016 1:59 PM

Subject: DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI-ÖĞRETMEN EKLEME

Sayın Yetkili,

    • İl/ilçe yetkililerine öğretmen ekleme butonu 1 Şubat 2016 tarihi itibarıyla açılmıştır.
    • Süresi içinde başvuru yapamayan öğretmenler, il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine kurslarda görev almak istediklerine dair dilekçe ile başvuracaklardır.
    • Öğretmen görevlendirmesinin yapılabilmesi için kurs merkezlerinin sınıf oluşturma işlemleri sırasında e-kurs modülü üzerinden öğretmen talebinde bulunması gerekmektedir. Görevlendirmelerde öncelik ilçe havuzunda bulunan öğretmenlerin olup bu öğretmenlerle ihtiyacın karşılanamaması halinde süresi içinde başvuru yapamayan ve dilekçe ile il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvuruda bulunan öğretmenler, e-kurs modülü üzerinden görevlendirilebilecektir.
  • Görevlendirmelerin öğretmenlerin girebileceği azami ders sınırına göre yapılması esastır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Yunus YAĞMUR

Daire Başkanı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.