YGS 2014 sonuçları ne zaman açıklanacak? YSG 2014 ÖSYM açıklama

YGS 2014 sonuçları ne zaman açıklanacak? YSG 2014 ÖSYM açıklama
YGS 2014 bugün yapıldı. Peki YGS 2014 sonuçları ne zaman açıklanacak? YGS 2014 sonuçları için ÖSYM'den açıklama geldi.

YGS SONUÇLARI KISA SÜREDE AÇIKLANACAK

ÖSYM yönetimi olarak gerek sınav öncesi gerekse sınav sonrasına ilişkin tüm faaliyetleri planladıklarını vurgulayan Demir, “Hedefimiz en kısa zaman içerisinde adayların sonuçlarını öğrenmelerini sağlamak. Bunun için gerekli olan bütün uygulamalarımızı gerçekleştirdik, bütün tedbirlerimizi aldık. En kısa zamanda, belki de pek çok adayımızın hayal edemeyeceği kısa bir zamanda açıklamayı planlıyoruz” dedi.

Sınavın önemli olduğunu ancak hayattaki her şeyin bu sınavdan ibaret olmadığını kaydeden Demir, adayların rahat ve huzurlu bir şekilde sınava gelmelerini istedi.

Adayların görevlilerle uyum içerisinde olmasının da önemli olduğunun altını çizen Demir, şu ifadeleri kullandı:

“ÖSYM olarak bugünden itibaren 24 saat, sınavın koordinasyonu, her türlü ihtiyacı gidermek üzere çalışma içindeyiz. Her türlü ihtiyaçlar ve her türlü sorular için ÖSYM’nin çağrı merkezini arayabilirler. Sınav günü her türlü konuda yine çağrı merkezini veya sınav günü masamızı arayabilirler, bizimle irtibata geçebilirler. Adaylardan önemli bir isteğim; her türlü bilgiyi sadece ve sadece ÖSYM’nin internet sayf almaları. Bunun dışındaki bilgilere çok itibar etmemeleri. Bu büyük kitlenin heyecanlarını kullanmak isteyen bazı kitleler olabilir. Bunlara hiç itibar etmemelerini ve sadece ÖSYM’nin açıkladığı bilgileri takip etmelerini istiyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu onların emeğinin karşılığı olacaktır. Biz bütün gayretimiz, adaylarımızın emeklerinin sonucunu almaları, hak ve adalet ölçüsünde bu sınavı gerçekleştirmekdir.”

YGS SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.