YGS-LYS Tercih Robotu 2014 | Körfez - Fem Tercih Robotu

YGS-LYS Tercih Robotu 2014 | Körfez - Fem Tercih Robotu
Üniversite LYS tercih motoru sitemizde. 2014 LYS tercihleri başlıyor. Üniversite adayları ÖSYS tercihlerini aşağıda yer alan Körfez ve Fem Dershanesi...

Üniversite LYS tercih motoru sitemizde. 2014 LYS tercihleri başlıyor. Üniversite adayları ÖSYS tercihlerini aşağıda yer alan Körfez Dershanesi LYS tercih Robotu ve Fem Dershanesi LYS Tercih Robotu aracılığıyla yapabilirler. 2013-ÖSYS tercih işlemleri, 7 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak ve 17 Temmuz 2014 tarihi saat 17.00’de sona erecektir.

2014 LYS Tercih Robotu

2014 Yılında ÖSYM tarafından yapılan YGS ve LYS sınavlarında aldığınız puanlar ile gidebileceğiniz üniversiteleri tek tek aramak yerine günümüz teknolojisi ile yazılmış olan tercih robotları puanınızın tuttuğu üniversiteleri ortaya çıkararak size kolaylık sağlıyor. 2014 Tercih robotu size üniversiteye gideceğinizi garantilemez sadece puanınıza göre sıralamaya sokarak puanınızın yettiği üniversiteleri gösterir. Tercih robotu bir çok farklı eğitim kuruluşları tarafından kurulmuştur. Bunlardan en önemlilerini aşağıda paylaştık. Sizde aldığınız puanlar ile gidebileceğiniz üniversiteleri öğrenmek istiyorsanız 2014 Tercih robotlarından herhangi birini kullanabilirsiniz.

2014 YGS-LYS Tercih Motoru – Üniversite Tercih Robotu

Körfez Dershaneleri LYS Tercih Robotu İçin Tıklayın

Fem Dershaneleri LYS tercih Robotu İçin Tıklayın

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.