YGS-LYS tercih robotu - Puana göre girilen bölümler hangisi tıkla öğren

YGS-LYS tercih robotu - Puana göre girilen bölümler hangisi tıkla öğren
LYS sonuçları açıklandı peki puana göre hangi bölümlere girebilirsiniz. LYP puanı ile 4 yıllık öğrenci alan bölümler ve taban puanları nasıl?

Bu yazımızda sizlere 2015 YGS-LYS Tercih Robotu hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

LYS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı şimdi öğrenciler aldıkları LYS puanıyla girilecek bölümleri araştırıyorlar. LYS tercih robotu ile hangi bölümlere girebileceğinizi, tercih edebileceğiniz 4 yıllık bölümleri öğrenebilirsiniz.

LYS TERCİH ROBOTU - TIKLA GİRİLECEK BÖLÜMLERİ GÖR

Yapmanız gereken LYS tercih robotuna girdikten sonra 2015 LYS puanınızı yazmanız gerekiyor. Sistemde önünüze açılan alanda zorunlu olarak doldurmanız gereken bölüm aşağıdaki resimdeki alan.

LYS tercih robotunda hangi puan türüyle girilecek bölümleri listelemek istediğinizi belirliyorsunuz. Ardından isterseniz 4 yıllık bölümleri seçebiliyor veya hangi şehir ya da ülkede okumak istediğinizi belirtebiliyorsunuz. Bu tercihleri yaptıktan sonra gönder tuşuna basınca LYS puanıyla girilen bölümler ve tercih edebileceğiniz 4 yıllık okulların listesi geliyor.

"Mükemmel bir hayat için macera duygusuna ihtiyaç vardır."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Bir Söz

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.