YGS Soruları Çözümleri yayınlacakmı (2016) – Ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

YGS Soruları Çözümleri yayınlacakmı (2016) – Ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
YGS soruları çözümleri yayınlacakmı, ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? 2016 YGS soru ve cevapları egitimsistem.com da.

YGS soruları çözümleri hangi kanalda yayınlanacak sorusu 2016 YGS sınavına giren adaylar tarafından merak ediliyor. 13 Mart 2016 pazar günü saat 10.00'da yapılan yükseköğretime geçiş sınana katılan adaylar sınavdan sonra YGS sınav sorularının çözümleri yayımlanacak mı ? Sorusunun cevabını merak ettiler. Geçtiğimiz günlerde ÖSYM yapmış olduğu açıklama ile YGS sorularının tamamını sınav tamamlandıktan sonra açıklayacağını duyurdu. Peki, 2016 YGS Soruları Çözümleri Hangi Kanalda Saat Kaçta yayınlanacak?

ÖSYM'nin, 2016-YGS sınavında sorulan soruların tamamının sınav tamamlandıktan sonra ÖSYM'nin internet sitesinden "Temel Soru Kitapçığı" adı altında tüm kamuoyunun bilgisine sunulmasına karar verildiğini açıklaması sonrasında gözler soruların çözümlerinin hangi kanalda yayınlanacağına çevrildi. Şu ana kadar yayınlayacağını açıklayan tv kanalı olmadı.

YGS SINAV SORULARININ ÇÖZÜMLERİ HANGİ KANALDA

Üniversite eğitiminin ilk basamağı olan YGS sınavını atlatan öğrenciler şimdi de sınav sorularının çözümlerinin yayınlanmasını bekliyorlar. 13 Mart pazar günü yapılan 2016 YGS sınavı ile ilgili ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile bu yıl önceki yıllara nazaran YGS sınav sorularının tamamı ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

TV Yayını ile ilgili gelişmeler oluırsa sitemize eklenecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.