Yılbaşı hediyesi alacaklar için 10 süper cep!

Yılbaşı hediyesi alacaklar için 10 süper cep!
Yılbaşında sevdiklerine en iyi telefonlardan birini satın almak isteyenler, bu listeye göz atmalı!
Yılbaşında değer verdiğiniz kişiye hediye edecek en iyi telefonu arıyorsunuz, ancak seçeneklerin çokluğu kafanızı karıştırdı. Hiç merak etmeyin, çünkü doğru yerdesiniz. 2014'teki en iyi telefonlardan 10'unu sizler için seçtik, özellikleri ve fiyatlarıyla listeledik.
 
Akıllı telefonlar her sene olduğu gibi 2014'te de bir adım daha attılar ve karşımıza heyecan verici yeniliklerle çıktılar. Bu yüzden telefonları bir süredir yakından takip etmediyseniz, en iyiler için listemize göz atmanızda fayda var.
 
Galaxy Alpha Metal çerçevesi sayesinde Galaxy S5'ten daha şık görünen Galaxy Alpha, sekiz çekirdekli 1.8GHz işlemci, 4,7 inç ekran ve 12MP gibi özelliklere sahip. Daha büyük bir ekrana (5,1 inç) ve daha iyi teknik özelliklere sahip olmak istiyorsanız, Galaxy S5'i tercih edebilirsiniz. Fiyatı: 1.800 TL
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, bu yıl tanıtılan en önemli telefonların başında geliyor. Ekran boyutları genişletilen telefonlar, özellikle Macbook ve iPad sahibi olanlar için çağrılara bilgisayardan cevap verme, yazmaya bilgisayarınızda başladığınız e-postanızı telefonda tamamlayabilme gibi faydalı işlevler sunuyor.
 
Apple'ın yeni telefonlarının belki de en dikkat çeken yeniliği, 240 fps'de ağır çekim videolar kaydedebilmesi.
 
Fiyat (iPhone 6 16GB): 2.320 TL
Fiyat (iPhone 6 Plus 16GB): 2.650 TL
 
Galaxy Note 4
Samsung'un en son "phablet"i olan Galaxy Note 4, 5,7 inç'lik 1440x2560 piksel çözünürlüklü geniş bir ekrana sahip. 16 megapiksel arka ve 3,7 megapiksel ön kameraları da oldukça iyi. Note 4'ü Note yapan özelliği ise tabi ki çizmeye, el yazınızı tanımaya, metinler ve resimler üzerinde notlar almanıza izin veren kalemi.
 
Fiyatı: 2.300 TL
 
HTC One M8 ve HTC One M8 Mini
M8, tamamen metalden oluşan gövdesiyle çok çekici bir telefon. Arka tarafında çift kamera bulunan telefon, fotoğrafları çektikten sonra odak noktasını değiştirmenize izin veriyor. HTC'nin Sense arayüzü ise Facebook, Twitter gibi sosyal ağlardan güncellemeleri kolay erişim için giriş ekranınıza taşıyor.
 
Fiyatı (HTC One M8): 1.900 TL
Fiyatı (HTC One M8 Mini): 1.400 TL
 
LG G3
Geniş bir ekran, çok hızlı bir işlemciyle gelen LG G3, stok Android'e yakın sade arayüzüyle iyi bir seçenek. Telefonun kamerasının da iyi olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
Fiyatı: 1.400 TL
 
Sony Xperia Z3
Sony, telefonlarının pilinin sadece bir gün değil, iki gün dayandığı iddiasında bulunuyor. İşin ilginç yanı bu iddia, doğru gibi görünüyor. Xperia'ların bir başka eşsiz özelliği, su ve toz geçirmez olmaları. Yani başkaları telefonunun üzerine su damlası gelmesin diye çaba gösterirken siz, onunla suya dalıp müthiş fotoğraflar çekebilirsiniz. Xperia Z3, 20,7 megapiksellik kamerasıyla 4K kayıt yapabiliyor. Bu kayıtları tam kalitede izleyebilmek için PC gibi farklı bir cihaz kullanmanız gerekli.
 
Fiyatı: 2.000 TL
 
Sony Xperia Z3 Compact
Sony'nin tasarımını beğeniyor ancak Xperia Z3'ten daha küçük bir telefon istiyorsanız, 4,6 inç'lik Z3 Compact'ın ekran dışında özelliklerden çok fazla ödün vermediğini söyleyelim. Dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciyle gelen cihaz, 2GB RAM, 20,7MP arka ve 2,2 MP ön kamera, stereo hoparlör gibi çekici özelliklere sahip.
 
Fiyatı: 1.500 TL
 
Huawei Ascend P7
Üst düzey özelliklere sahip, uygun fiyatlı bir telefon arıyorsanız Huawei Ascend P7 size göre olabilir. Dört çekirdekli 1,8Ghz işlemciye sahip telefon, Full HD çözünürlüklü 5 inç ekranla geliyor. 13 megapiksellik ve ön yüzdeki 8 megapiksellik kameraları ise oldukça iyi. Acend P7'nin pil ömrü konusunda da iyi olduğunu ve yoğun kullanımda bir günü rahatça çıkardığını belirtelim.
 
Fiyatı: 1.300 TL
 
Asus Zenfone 5
Gözünüz en iyi teknik özelliklerde değilse, orta seviye yeteneklerini gayet uygun bir fiyata sergileyen Zenfone 5, sizin için ideal olabilir. 5 inç 720p ekrana sahip şık telefon, çift çekirdekli Intel Atom işlemci, 8MP kamera, microSD kart desteği gibi özelliklere sahip.
 
Fiyatı: 700 TL
 
Lumia 930
Android veya iOS'tan sıkıldıysanız, Nokia Lumia 930 ile Windows Phone dünyasına dalış yapabilirsiniz. Telefon, 5 inç'lik 1080p AMOLED ekran, 32GB depolama alanı, dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM gibi gayet iyi özelliklere sahip. Carl Zeiss optiklerine sahip 20 megapiksellik kamerası ise onu ayrıcalıklı kılan özelliklerinin başında geliyor.
 
Fiyatı: 1.800 TL
 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.